Show/Hide Leaderboard

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ»

Beaking News

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21, 2018

Σαμαράς: Είστε η ΥΒΡΙΣ... Η δημοκρατία κινδυνεύει από σας, θα λογοδοτήσετε!


«Κάθε μελλοντική κυβέρνηση θα μπορεί να επικαλείται ανώνυμους μάρτυρες για να σπιλώνει τους αντιπάλους της. Αυτό θα είναι το τέλος της αστικής δημοκρατίας» προειδοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός - Να ρωτήσετε τους δικαστές ποιους θεωρούν παρακράτος , είπε απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ


Σήμερα δεν ήρθα για να απαντήσω στις άθλιες συκοφαντίες αλλά να καταγγείλω το γελοίο κατηγορητήριο. Την χυδαία και άθλια μεθόδευση τις πολιτικές σκοπιμότητες και τους αυτουργούς. Δεν ήρθα να απολογηθώ αλλά να καταγγείλω. Θα ήταν φυσιολογικό να νιώθω θυμό. Δεν νιώθω θυμό αλλά βαθιά ανησυχία για το που οδεύει η χώρα και η αλτρουιστική μου άποψη να σωθεί η χώρα.

Θέλω να προειδοποιήσω την εθνική αντιπροσωπεία για 2 μεγάλους κινδύνους: όταν αποδειχθεί ότι το κατηγορητήριο είναι στημένο και οι κατηγορίες συκοφαντικές θα φανεί τι ολέθριο προηγούμενο στήθηκε. Κάθε κυβέρνηση θα μπορεί να στήνει σκευωρίες για να εξοντώνει τους αντιπάλους της. Αν βάζουμε ανώνυμους δήθεν μάρτυρες να σπιλώνουν υπουργούς και πρώην πρωθυπουργούς με σαθρές κατηγορίες του τύπου «άκουσα» και «νομίζω» τότε που βρισκόμαστε; Αν αυτό γίνεται εις βάρος πολιτικών αυτό γιατί να μην επεκταθεί και στους απλούς πολίτες. Τότε θα έχουμε γενικευμένο λασποπόλεμο και κανείς δεν θα νιώθει ασφαλείς. Κυρίως οι αθώοι γιατί από αυτό τον πόλεμο δεν έχουν να ανησυχούν οι αθώοι.

Εκτός από την προσωρινή διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πάρει την εξουσία για πάντα. Εφτασαν στο σημείο να αμφισβητήσουν το τεκμήριο της αθωότητας. Ποτέ δεν είχε ακουστεί τέτοια πρόταση. Μας κατηγορούν με άθλιους ψευδομάρτυρες ξα μας καλούν να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Μας κατηγορούν εμάς που κόψαμε την δαπάνη σε επίπεδα που δεν είχαν προηγούμενο εκείνοι που καταψήφιζαν τις διατάξεις για περιορισμό της δαπάνης. Μας υπονόμευαν όταν εμείς παλεύαμε εναντίον τις διαφθοράς στα φάρμακα.
Όταν περνούσαμε τις διατάξεις ο Τσίπρας είχε συναντήσεις με φαρμακοβιομηχάνους και η Αυγή έβγαζε πρωτοσέλιδα.

Ανάλγητη χαρακτήρισε ο Φρουζής την πολιτική μου για τις δαπάνες σε συνέντευξη τύπου. Δίπλα του καθόταν ο Ξανθός.
Εσείς από τότε συναντιόμαστε με φαρμακοβιομήχανους και καταψηφίζατε τις δικές μας διατάξεις για περιορισμό της δαπάνης. Τα πήρατε; Ήρθαν και σε εσάς τροχήλατες; Τους συναντούσατε και κρυφά και φανερά όταν εμείς τους κυνηγούσαμε. Τα πήρατε και τότε; Όταν ψηφίζαμε μέτρα όπως claw back και περιορίσαμε 63% την φαρμακευτική δαπάνη ο ΣΥΡΙΖΑ τότε καταψήφιζε και στήριζε ανοικτά τους φαρμακοβιομήχανους. Αυτό είναι ο 2ος κίνδυνος: στο μέλλον με αυτές τις νοοτροπίες κανείς δεν θα τολμήσει να αγγίξει την διαφθοράς γιατί όποιος την αγγίξει θα βρει και τον μπελά του.
Η Νοβαρτις το 2014 είχε ζημιές 5,7 εκατ. ευρώ. Την επόμενη χρονιά επί ΣΥΡΙΖΑ είχε κέρδη 19 εκατ. ευρώ.

Όλα τα στοιχεία δέιχνουν πως εμείς χτυπήσαμε την διαφθορά στο φάρμακο και ο ΣΥΡΙΖΑ τους έβαλε πλάτη.
Η σκευωρία βγάζει μάτι. Εξανάγκασαν την κα Ράικου σε παραίτηση. Είχε εντοπίσει πρόσωπα και λογαριασμούς και θα ήτνα ενδιαφέρον να μάθουμε ποιους λογαριασμούς και ποια πρόσωπα. Την εξώθησαν σε παραίτηση και έστρεψαν την έρευνα εκει που ήθελαν.
Ανήγγειλαν την εμπλοκή πρωθυπουργού έντεκα μήνες πριν αυτό καταγγελθεί από μάρτυρα. Τα ίδια έκανε και ο Τσίπρας με τις ομιλίες του στην Βουλή.
Που το ήξεραν Τσίπρας – Βαξεβάνης; Είχαν μαντικές ικανότητες; Πήγαν σε χαρτορίχτρες; Το έστησαν. Πρώτα έστησαν την συκοφαντία μετά την διέδωσαν και στην συνέχεια έστησαν τους μάρτυρες
Δεν ψάξατε για τους ενόχους. Τους επιλέξατε πολύ νωρίτερα εσείς οι ίδιοι.
Όλα αυτά που είπα έγιναν στις αρχές του 2017. Στο μεταξύ έσκασε το σκάνδαλο Καμμένου με την πώληση στην Σ Αραβία, άρχισαν οι πλειστηριασμοί και επισπεύστηκε η αναζήτηση ψευδομαρτύρων. Ολη η υπόθεση έχει τα δαχτυλικά αποτυπώματα των ηθικών αυτουργών. Ο μάρτυρας που προσπαθεί να με εμπλέξει καταθέτει 4 φορές εναντίον άλλων χωρίς να αναφερθεί σε εμένα. Ένα μήνα μετά θυμήθηκε τον πρωθυπουργό. Αλτσχάιμερ είχε; Ποιος έδωσε την εντολή; Ποιος ήταν ο υποβολέας; Εξωγήινα είναι αυτά που κάνετε εσείς
Εφτιαξαν δικογραφία χωρίς κάν να διασταυρώσουν, ήθελαν μόνο να σπιλώσουν. Τπν Φρουζή ουδέποτε τον έχω συναντήσει ιδιωτικά. Τον έχω δει 2 φορές θεσμικά ενώπιον 12 άλλων εκπροσώπων και υπουργών και την μια εξ αυτών παρουσία της Μέρκελ. Για πείτε μας ο Τσίπρας και οι άλλοι υπουργοί πόσες φορές έχετε συναντήσει τον Φουρζή επίσημα και ιδιωτικά; Δεν ντρέπεστε;

Εμπλέξατε το όνομά μου και με το FBI. Πουθενά δεν περιλαμβάνεται. Εσείς ζητήσατε την άδεια από το FBI για να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία της έρευνά του εναντίον μου.

Ρωτάει ο Παπαγγελόπουλος γιατί δεν μήνυσα το FBI. Μα γιατί το FBΙ δεν είπε λέξη εναντίον μου κ. Παπαγγελόπουλε. Εσείς και η Τουλουπάκη με ενέπλεξε.

Ο Παπαγγελόπουλος είχε το θράσος να μιλήσει για παρακράτος. Ρωτήστε τους δικαστές ποιος είναι παρακράτος σήμερα.


« Προηγουμενη
Επομενη »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου