Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παοκτζήδες παίζουν... κρυφτό με την αστυνομία στη Λαμια!

Βγήκαν ανακοινώσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ, προκειμένου οι οπαδοί της ομάδας να μην πάνε στην έδρα της Λαμίας, ενώ ο Γιώργος Βασιλειάδης α...


Βγήκαν ανακοινώσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ, προκειμένου οι οπαδοί της ομάδας να μην πάνε στην έδρα της Λαμίας, ενώ ο Γιώργος Βασιλειάδης απαγόρευσε τις μετακινήσεις οπαδών.





Όλα αυτά όμως φαίνεται πως δεν... σταμάτησαν τους φίλους των Θεσσαλονικέων.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “lamiareport.gr” περισσότεροι από 300 εκδρομείς από Θεσσαλονίκη κατέφθασαν με κάθε τρόπο από χθες στη Λαμία προσπαθώντας να βρουν τρόπο να δουν τον ΠΑΟΚ.




Όπως αναφέρεται, μέχρι νωρίς το απόγευμα σημειώθηκαν δεκάδες προσαγωγές, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις αυτοκίνητα με φίλους του ΠΑΟΚ γύρισαν Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι οπαδοί παίζουν «κρυφτοκυνηγητό» με τις αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να μην εντοπισθούν και να προσεγγίσουν το γήπεδο της Λαμίας.
Να αναφέρουμε πως από το βράδυ της Παρασκευής δεκάδες αστυνομικοί περιφρουρούν τη Φθιωτική πρωτεύουσα, ενώ από το μεσημέρι του Σαββάτου ενισχύθηκαν με εφτά διμοιρίες των ΜΑΤ και συναδέλφους τους από όλα τα Τμήματα της Φθιώτιδας.

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.