Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτο! Η αυτοψία για την Ειρήνη Λαγούδη δεν έχει παραδοθεί γιατί δεν… ζητήθηκε!

Σχεδόν ένα μήνα μετά τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, νέες αποκαλύψεις περιπλέκουν την υπόθεση - Η Πυροσβεστική έκανε αυτοψία στο μισοκαμ...



Σχεδόν ένα μήνα μετά τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, νέες αποκαλύψεις περιπλέκουν την υπόθεση - Η Πυροσβεστική έκανε αυτοψία στο μισοκαμένο αυτοκίνητο πριν 25 μέρες και ακόμη δεν έχει παραδοθεί στην αστυνομία επειδή δεν έχει... ζητηθεί επισήμως!






Τι έδειξε η δεύτερη αυτοψία στο μοιραίο όχημα μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο - Σοκάρουν οι εικόνες από... ό, τι απέμεινε από το χρυσαφί αυτοκίνητο - Οι συγγενείς της καταγγέλουν πως παρεμποδίζονται μάρτυρες! - Όλες οι εξελίξεις της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει τη χώρα
Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται μήνας από την ημέρα που η Ειρήνη Λαγούδη έφυγε από τη ζωή. Ωστόσο τα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες του θανάτου της παραμένουν αναπάντητα. Και μάλιστα όσο περνούν οι μέρες, κάθε άλλο παρά δείχνει να ξεκαθαρίζει το τοπίο.





Σήμερα έγινε η δεύτερη αυτοψία στο μισοκαμένο αυτοκίνητο, ωστόσο οι νέες εξελίξεις προκαλούν αμέτρητα ερωτήματα. Αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με την πρώτη αυτοψία που έγινε στο σημείο αμέσως μόλις βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η αυτοψία που διενήργησε η Πυροσβεστική στο χρυσαφί αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκε η Ειρήνη Λαγούδη, δεν έχει παραδοθεί ακόμη στην αστυνομία, εδώ και 25 ολόκληρες μέρες! Ο λόγος; Απίστευτος κι όμως… αληθινός: Διότι δεν έχει ακόμη ζητηθεί επισήμως!

Η πρώτη -εκείνη- αυτοψία, έγινε με πρωτοβουλία των πυροσβεστών. Κι αυτό διότι ήταν οι πρώτοι που βρήκαν νεκρή την άτυχη Ειρήνη Λαγούδη. Μάλιστα, όπως τόνισε ο ειδικός πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς: «Όταν έχουμε φωτιά, ο πρώτος που κάνει αυτοψία, είναι η Πυροσβεστική Αρχή. Άμεσα, για να μη χαθούν ίχνη και στοιχεία από τον περιβάλλοντα χώρο του συμβάντος. Πρέπει να κάνει έκθεση, δεν είναι τροχαίο ατύχημα. Είναι μία πυρκαγιά«.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο







Παράλληλα, το μεσημέρι της Τετάρτης, 31.01.2018, ολοκληρώθηκε στο υπόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου Αγρινίου, η δεύτερη πραγματογνωμοσύνη (σ.σ. συμπληρωματική αυτοψία) των εμπειρογνωμόνων, στο αυτοκίνητο της 44χρονης.

Οι ειδικοί -που έχει ορίσει η οικογένεια της αδικοχαμένης Ειρήνης- ελπίζουν με τα νέα στοιχεία που συγκέντρωσαν, να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη στην 44χρονη μητέρα. Σε αυτή τη νέα αυτοψία που έγινε στο Αγρίνιο, έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι του δικηγορικού γραφείου του Βασίλη Ταουξή και του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη.

Όλες οι έρευνες στο ΙΧ της Ειρήνης Λαγούδη, έγιναν παρουσία αστυνομικών της Ασφάλειας Αγρινίου…







newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.