Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καταιγιστικές εξελίξεις: Παραιτήθηκε ο ντέτεκτιβ που όρισε η οικογένεια της 44χρονης - «Είναι αυτοκτονία» υποστηρίζει

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, καθώς παραιτήθηκε ξαφνικά από την ομάδα ερευνητών, ο ν...



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, καθώς παραιτήθηκε ξαφνικά από την ομάδα ερευνητών, ο ντετέκτιβ Σωκράτης Στρατής.




Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η γυναίκα αυτοκτόνησε, ενώ η οικογένειά της επιμένει ότι πρόκειται για δολοφονία.
Συγκεκριμένα, ο ιδιωτικός ερευνητής εξέφρασε την πεποίθησή του πως πρόκειται για αυτοκτονία, μιλώντας στο agriniowebradio.




"Μάζεψα κάποια στοιχεία και για'μένα η υπόθεση έχει κλείσει. Εμένα η άποψή μου είναι, ότι είναι αυτοκτονία. Δε σημαίνει επειδή το είπα εγώ, έτσι είναι. Μακάρι να κάνω εγώ λάθος. Τα στοιχεία είναι απόρρητα και τα έχει ήδη η αστυνομία", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Στρατής που κλήθηκε να ερευνήσει και αυτός την υπόθεση από τον δικηγόρο της οικογένειας, κ. Ταουξή, είπε πως ολοκλήρωσε το έργο του και έδωσε όσα στοιχεία βρήκε στην οικογένεια. Ζήτησε μάλιστα να επικοινωνήσει η οικογένεια μαζί του, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάποιοι “παίζουν με τον πόνο της”…

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι αναρτήσεις που έκανε ο ίδιος, μετά τον θόρυβο που ξέσπασε, τις έχει κατεβάσει από το προφίλ του στο Facebook… Για τις αναρτήσεις του μάλιστα αυτές, που μεταξύ άλλων μιλούσε για “πρόβλημα” που φέρεται να αντιμετώπιζε η 44χρονη και για το οποίο δεν βοηθήθηκε, δέχθηκε πολύ επιθετικά σχόλια.




«Αυτοκτονία φίλοι μου και αν συνδυαστεί με την έστω ελλιπή προς το παρόν ιατροδικαστική έκθεση αυτό είναι το συμπέρασμα. Και όχι μόνο αυτό πιστεύω ότι θα ζούσε σήμερα αν είχε αντιμετωπιστεί σωστά η αγωγή στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και πρέπει να υπάρχουν ευθύνες γι’αυτό…», έγραφε μεταξύ άλλων ο ερευνητής στο Facebook.

Την συμβολή του κ. Στρατή στις έρευνες πάντως υποβαθμίζουν οι συνήγοροι της οικογένειας, υποστηρίζοντας πως είχε περιορισμένο και “περιφερειακό ρόλο”…

Το agriniopress.gr επικοινώνησε με τον κ. Ταουξή ο οποίος επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της οικογένειας με τον κ. Στρατή, τονίζοντας παράλληλα πως αυτός είχε αναλάβει ένα περιφερειακό έργο στην υπόθεση.



agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.