Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ: Αυτό που είδαν στο Διάστημα οι κοσμοναύτες του Salyut 7 δεν θα το ξεχάσουν ποτέ!! (Εικόνες)

  Οι Ρώσοι κοσμοναύτες είδαν πραγματικά κάτι μυστηριώδες, θαυμάσιο - Αυτή η ιστορία δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτική!! Ήταν...

Σαλιούτ 



Οι Ρώσοι κοσμοναύτες είδαν πραγματικά κάτι μυστηριώδες, θαυμάσιο - Αυτή η ιστορία δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτική!!

Ήταν 12 Ιουλίου του 1984, όταν ο Ρώσος κοσμοναύτης επέβαινε στον Σοβιετικό Σαλιούτ 7 και ήταν στο διάστημα για 155 ημέρες.




Αυτή ήταν και η ημέρα κατά την οποία η ομάδα είδε τα περίεργα φώτα και την εμφάνιση των περίεργων όντων.
Σύμφωνα με τον διοικητή Oleg Atkov και τους κοσμοναύτες Βλαντιμίρ Σολοβιόφ και Leonid Kizim, ο διαστημικός σταθμός ήταν εντελώς βυθισμένος σε ένα ελαφρύ και ταυτόχρονα γοητευτικό, λαμπερό πορτοκαλί χρώμα.

Αυτό το φως φαινόταν να προέρχεται από έξω από το διαστημικό σταθμό και θα μπορούσαν να διακρίνουν ένα αποτέλεσμα σαν αιμορραγία μέσα από έναν τοίχο εντελώς αδιαφανή από επτά αγγέλους σαν ανθρώπους.

Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, το πορτοκαλί φως ήταν τόσο έντονο που τύφλωσε το πλήρωμα και τον καθένα από αυτούς... Όταν ξαφνικά είδαν στην πόρτα μια φωτεινή πηγή φωτός... Και αυτό ήταν μια παράξενη επίδραση, σαν να υπήρχε μια έκρηξη αυτού του φωτός και μέσα εκεί βρίσκονταν τα πρόσωπα των επτά μυστηριωδών όντων.


Οι κοσμοναύτες ήξεραν κάθε σπιθαμή του Σαλιούτ 7 και θα ήξεραν αν επρόκειτο για πυρκαγιά. Όμως ό,τι έβλεπε το πλήρωμα ήταν ένα ακατανόητο φαινόμενο. Υπήρχε ένα πορτοκαλί φως αναδύονταν μυστηριώδεις παρουσίες στον χώρο!


Όλοι οι κοσμοναύτες είχαν αναφέρει ότι είδαν τα πρόσωπα των επτά αγγέλων που βρίσκονταν λίγο έξω από τον διαστημικό σταθμό. Στη συνέχεια, επιβεβαίωσαν μέσω του κεντρικού ελέγχου, ότι αυτά τα όντα ήταν εξωγήινα στην εμφάνιση, είχαν φτερά και φωτοστέφανα!




Αυτά τα όντα ήταν κοντά στον Διαστημικό Σταθμό Σαλιούτ 7 για περίπου 10 λεπτά, πριν εξαφανιστούν στον λεπτό αέρα. Ήταν η 167η μέρα, που το πλήρωμα ενώθηκε αργότερα με μια άλλη ομάδα από τρεις κοσμοναύτες που επέβαιναν στο Soyuz T-12 στο διαστημικό σκάφος και ήταν οι: Svetlana Savitskaya, Igor Volk και Vladimir Dzhanibekov.

Στη συνέχεια, όλοι οι αστροναύτες κοίταξαν έξω από την πόρτα και για άλλη μια φορά, είδαν τα αγγελικά όντα!! (Οι κοσμοναύτες είχαν επίσης αναφέρει ότι τα μεγέθη αυτών των αγγελικών όντων φωτός ήταν τόσο μεγάλα όσο ένα εμπορικό τζετ!!!) Αυτό το περιστατικό τέθηκε ως άκρως απόρρητο!! Οι κοσμοναύτες απειλήθηκαν για την ίδια τους τη ζωή... Η τελευταία δήλωσή τους δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτική, όπως αναφέρει το aetos-apokalypsis.

Οι αρχές αρνήθηκαν και απέρριψαν το περιστατικό το οποίο δικαιολογούν ως υπερβολική κόπωση που οφείλεται σε εκτεταμένη παραμονή στο διάστημα...


Όλοι ανέφεραν ότι είδαν τους αγγέλους Όμως δεν ήταν μόνο ένας κοσμοναύτης που είδε τους αγγέλους στον χώρο, (όλη η ομάδα τους είχε δει). Μετά από αυτό το παράξενο περιστατικό, το πλήρωμα παρέμεινε στον διαστημικό σταθμό σπάζοντας το ρεκόρ παραμονής των 237 ημερών πριν από την εγκατάλειψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.