Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Kαι οι ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ετοιμάζονται για το συλλαλητήριο στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Τη συμμετοχή του στο δεύτερο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο για την Μακεδονία, στην Πλατεία Συντάγματος στις 2 το μεσημέρι γνωστοποίησε με ανακο...



Τη συμμετοχή του στο δεύτερο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο για την Μακεδονία, στην Πλατεία Συντάγματος στις 2 το μεσημέρι γνωστοποίησε με ανακοίνωση του το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής λέγοντας ότι γίνεται στην «έδρα» του Σωματείου.




Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των Ειδικών Φρουρών απευθύνουν «κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους να ενισχύσουν με την παρουσία τους τη φωνή όλων των Ελλήνων για την απαίτηση να παραμείνουν άθικτα τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων, να σταματήσουν να λεηλατούν την παγκόσμια ιστορία και την Ελληνική ψυχή».

Και συμπληρώνουν: «Με μοναδικό στίγμα την αγάπη μας για την Ελλάδα, την απόφασή μας να μην παραδώσουμε αυτό που οι πρόγονοι μας απέκτησαν με θυσίες, χωρίς να συντασσόμαστε με κανέναν πολιτικό χώρο και με καμία οργάνωση, να στείλουμε το μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση, ότι η θυσία δεν αποτελεί προνόμιο και δώρο των Ελλήνων προγόνων μας σε εμάς, αλλά είμαστε διατεθειμένοι και εμείς να την προσφέρουμε στους απογόνους μας! Συνάδελφοι, επαναλαμβάνοντας ότι η παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία, αποτελεί παραχώρηση της πατρίδας μας στους εχθρούς της, ζητούμε να παρευρεθείτε στις 4 του Φλεβάρη στο Σύνταγμα και να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας με τις φωνές όλων των Ελλήνων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.