Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ένοπλοι εισέβαλαν στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Καμπούλ - Υπάρχουν νεκροί και όμηροι

Yπάρχουν νεκροί, κάποιοι άνθρωποι έχουν τεθεί σε κατάσταση ομηρείας, ενώ οι ένοπλοι έβαλαν φωτιά στο ξενοδοχείο - Άνθρωπος πο...



Yπάρχουν νεκροί, κάποιοι άνθρωποι έχουν τεθεί σε κατάσταση ομηρείας, ενώ οι ένοπλοι έβαλαν φωτιά στο ξενοδοχείο






- Άνθρωπος που δραπέτευσε από το ξενοδοχείο ανέφερε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 15 νεκροί ή τραυματίες
Τουλάχιστον 4 ένοπλοι εισέβαλαν στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Καμπούλ και άνοιξαν πυρ εναντίον πελατών σήμερα, έγινε γνωστό από μια πηγή των υπηρεσιών πληροφοριών του Αφγανιστάν που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο, ενώ λίγη ώρα αργότερα τις αναφορές επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εσωτερικών στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, Ναζίμπ Ντανίς.


Όπως ανέφερε ο Ντανίς, ανάμεσα στους ενόπλους είναι και καμικάζι, ενώ οι ειδικές δυνάμεις του Αφγανιστάν, έχοντας φυσικά αποκλείσει την περιοχή, προσπαθούν να τους εξουδετερώσουν.






Η πηγή από τις μυστικές υπηρεσίες δεν διευκρίνισε εάν υπάρχουν θύματα, τόνισε ωστόσο ότι «η επίθεση βρίσκεται σε εξέλιξη».
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, που επικαλούνται αξιωματούχους της αστυνομίας, υπάρχουν νεκροί, κάποιοι άνθρωποι έχουν τεθεί σε κατάσταση ομηρείας, ενώ οι ένοπλοι έβαλαν φωτιά στο ξενοδοχείο.

Οι ένοπλοι, σύμφωνα με τον Αφγανό δημοσιογράφο Μπιλάλ Σαρουάρι, μπήκαν στο ξενοδοχείο από την κουζίνα και κινήθηκαν στα δωμάτια 104 και 105.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι ένοπλοι είναι περισσότεροι από τέσσερις.

Άνθρωπος που δραπέτευσε από το ξενοδοχείο ανέφερε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 15 νεκροί ή τραυματίες


Το περιστατικό συμβαίνει μόλις πέντε ημέρες αφού δύο πύραυλοι χτύπησαν τον διπλωματικό χώρο του κεφαλαίου του Αφγανιστάν .

Το ίδιο ξενοδοχείο μάλιστα είχε δεχτεί ξανά επίθεση το 2011, όταν σκοτώθηκα 21 άτομα, μεταξύ των οποίων και εννέα από τους τρομοκράτες.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.