Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκος λοχίας: Επί τρεις ημέρες βομβαρδίζαμε τους Κούρδους – Μόλις πήγαμε να μπούμε στην Εφρίν μας τσάκισαν

Εντυπωσιάζει η μαρτυρία Τούρκου υπαξιωματικού, ο οποίος μιλώντας σε δημοσιογράφους περιέγραψε τι αντιμετωπίζει ο τουρκικός στρατός στο...

Τούρκος λοχίας: Επί τρεις ημέρες βομβαρδίζαμε τους Κούρδους – Μόλις πήγαμε να μπούμε στην Εφρίν μας τσάκισαν

Εντυπωσιάζει η μαρτυρία Τούρκου υπαξιωματικού, ο οποίος μιλώντας σε δημοσιογράφους περιέγραψε τι αντιμετωπίζει ο τουρκικός στρατός στον κουρδικό θύλακα της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία.




Ο μόνιμος λοχίας τεθωρακισμένων Αλπέρ Ακπουνάρ (Alper Akpunar) τραυματίστηκε από ρουκέτα κατά την πρώτη ημέρα της εισβολής, της επιχείρισης «Κλάδος Ελαίας». Μετά την πρώτη χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο του Χατάι (Αντιόχεια), επέστρεψε σπίτι του για να αναρρώσει.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους που συνόδευαν Τούρκους αξιωματούχους που τον επισκέφθηκαν, ο λοχίας εξέφρασε την απορία του για την αναποτελεσματικότητα των τουρκικών βομβαρδισμών, σύμφωνα με την τουρκική Τζουμχουριέτ και τη Ζούγλα που αναδημοσιεύει.

«Το πυροβολικό και η αεροπορία μας επί τρεις ημέρες σφυροκοπούσαν τις θέσεις των Κούρδων στην Εφρίν.

»Όμως μόλις διασχίσαμε τα σύνορα, χωρίς να το περιμένουμε, στα πρώτα 200 μέτρα δεχθήκαμε σφοδρή επίθεση με ρουκέτες και αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε» λέει μεταξύ άλλων ο Τούρκος στρατιωτικός.

Όπως δήλωσε, με την βοήθεια του Θεού περιμένει να αναρρώσει για να επιστρέψει στο μέτωπο ώστε «να υπηρετήσει τον Αλλάχ και την πατρίδα»

Κουρδικές πηγές αναφέρουν καταστροφή πολλών αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων και δεκάδες Τούρκους νεκρούς και τραυματίες. .tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.