Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτα πράγματα: Καθηγητής μέθυσε μαθητή του, του έκανε στοματικό σεξ και βιντεοσκόπησε τις ακόλαστες πράξεις με το κινητό του

Ο μαθητής μετά από κατανάλωση αλκοόλ αποκοιμήθηκε στον καναπέ - Ανακάλυψε τις ακόλαστες πράξεις του 35χρονου όταν χρησιμοποίησε το κινητ...


Ο μαθητής μετά από κατανάλωση αλκοόλ αποκοιμήθηκε στον καναπέ - Ανακάλυψε τις ακόλαστες πράξεις του 35χρονου όταν χρησιμοποίησε το κινητό του




Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ένας 35χρονος αναπληρωτής καθηγητής στο Texas προσέφερε μπίρα σε ανήλικο μαθητή, τον προσκάλεσε στο διαμέρισμά του να κοιμηθεί ώστε να μην το ανακαλύψουν οι γονείς του και στη συνέχεια του έκανε στοματικό έρωτα.





Ο καθηγητής οδηγήθηκε την Παρασκευή ενώπιον του δικαστηρίου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 35χρονος κάλεσε στο σπίτι του στην κομητεία Χάρις τον 17χρονο μαθητή, αφότου τού είχε προσφέρει μπύρα.

«Ο ενάγων δήλωσε ότι είχε καταναλώσει αρκετές μπύρες και είχε ζαλιστεί, καθώς δεν είναι συνηθισμένος στο αλκοόλ», αναφέρουν τα έγγραφα. Το θύμα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο Gamboa ήταν για εκείνον κάτι σαν μέντορας και τον βοηθούσε στις εργασίες, καθώς δεν γνώριζε γρυ αγγλικά.
Μέσα στο σπίτι το θύμα είπε ότι δεν ένιωσε καλά και αποκοιμήθηκε στον καναπέ - κρεβάτι του σαλονιού. Όταν ξύπνησε, ανέφερε ότι ο Gamboa βρισκόταν ακριβώς δίπλα του.

Η δικογραφία τονίζει επίσης ότι το θύμα δήλωσε στην αστυνομία ότι ένιωσε ενόχληση και έναν μικρό πόνο κατά την ούρηση. Όταν ο νεαρός ζήτησε να χρησιμοποιήσει το κινητό τηλέφωνο του καθηγητή, ανακάλυψε σεξουαλικά βίντεο και εικόνες.

Όπως είπε, οι εικόνες έδειχναν τον καθηγητή να κάνει στοματικό σεξ στον 17χρονο ενώ ήταν κοιμισμένος και χωρίς την άδειά του.

Διέγραψε τα βίντεο πριν συναντήσει τους γονείς του και έκανε εξετάσεις για σεξουαλική κακοποίηση.

Το Spring Independent School και ένα ακόμα σχολείο που διδάσκει ο 35χρονος επιβεβαίωσαν πως συνελήφθη την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.