Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ροδίτης κτηνοτρόφος δηλητηρίασε κυνηγόσκυλο και αρπακτικά πτηνα

Συνελήφθη και ομολόγησε ότι αυτός είχε σκορπίσει τα «μεζεδάκια» του θανάτου γύρω από την περίφραξη για να μην ενοχλούν τα κυνηγόσκυλα...



Συνελήφθη και ομολόγησε ότι αυτός είχε σκορπίσει τα «μεζεδάκια» του θανάτου γύρω από την περίφραξη για να μην ενοχλούν τα κυνηγόσκυλα τα δικά του ζώα!






Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη βρίσκεται ένας αδίστακτος κτηνοτρόφος από την περιοχή του Έμπωνα στην Ρόδο, ο οποίος σκόρπιζε δηλητηριασμένα «μεζεδάκια» γύρω από το ποιμνιοστάσιό του, με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο ένας σκύλος και δυο αρπακτικά πουλιά.







Ένας δικηγόρος μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου που κυνηγούσε στην περιοχή, έπαθε σοκ όταν είδε το κυνηγόσκυλό του να πέφτει νεκρό μόλις έφαγε ένα δηλητηριασμένο δόλωμα. Αμέσως έκανε καταγγελία στην Διεύθυνση Δασών Δωδεκανήσου και στην περιοχή έφτασαν θηροφύλακες μαζί με δασοφύλακα, οι οποίοι συνέλεξαν δέκα κομμάτια λίπους ποτισμένα με δηλητηριώδη ουσία, ενώ βρήκαν και τα δυο νεκρά πτηνά.

Όλα τα ευρήματα ήταν διασκορπισμένα γύρω από το μαντρί του κτηνοτρόφου, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε ότι αυτός είχε σκορπίσει τα «μεζεδάκια» του θανάτου γύρω από την περίφραξη για να μην ενοχλούν τα κυνηγόσκυλα τα δικά του ζώα! Ο δράστης παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο με την κατηγορία της θανάτωσης ειδών ορνιθοπανίδας με χρήση δηλητηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.