Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο 47χρονος πατέρας από το φριχτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στι...





Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο 47χρονος πατέρας από το φριχτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 3 Ιανουαρίου, στην Εθνικό Οδό, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας και στο οποίο έχασαν τη ζωή του τρεις άνθρωποι: Το μελλόνυμφο ζευγάρι και η μητέρα της κοπέλας.



Ο 47χρονος πατέρας της, έκανε σήμερα νέα χειρουργική επέμβαση, για να αντιμετωπιστούν κάποια ορθοπεδικά τραύματα. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα του τοποθετήσουν νάρθηκα στον αυχένα καθώς το κάταγμα που έχει υποστεί στο συγκεκριμένο σημείο, δεν αντιμετωπίζεται με χειρουργείο.

Η 15χρονη κόρη της οικογένειας, η Χριστίνα, υποβλήθηκε χθες σε επέμβαση προκειμένου οι γιατροί να καυτηριάσουν ένα αγγείο και να σταματήσουν την αιμορραγία. Η 15χρονη έμαθε την τραγική αλήθεια μόλις πριν λίγες ώρες και από τότε δεν έχει σταματήσει να ζητάει την μητέρα της και την αδελφή της και γι’αυτό το λόγο, ψυχολόγοι βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της.

Στο νοσοκομείο είναι η μία από τις δύο γιαγιάδες της οικογένειας για να βρίσκεται στο πλευρό της μικρής Χριστίνας.

Η 19χρονη Μαίρη και η 41χρονη μητέρα της που σκοτώθηκαν στο φριχτό αυτό τροχαίο, θα κηδευτούν αύριο Παρασκευή, στο δημοτικό κοιμητήριο της Ρόδου.

Πηγή: ekriti