Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ποια υπουργός ναυλώνει λεωφορεία για το συλλαλητήριο της Αθήνας;

Από την κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του θεάτρου «ΑΣΤΕΡΙΑ» στάλθηκε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους εκπροσώπους του λαού, ότι το όνομα της...



Από την κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του θεάτρου «ΑΣΤΕΡΙΑ» στάλθηκε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους εκπροσώπους του λαού, ότι το όνομα της Μακεδονίας δεν παραχωρείται και δεν διαπραγματεύεται.




Η δημόσια διαβούλευση που οργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28/1 συγκέντρωσε εκτός από τον απλό κόσμο, την πλειονότητα των αρχόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς σε αυτή




Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στην επιστολή που έστειλε τόνισε ότι τάχθηκε από την πρώτη στιγμή υπέρ της μη χρήσης του όρου Μακεδονία. Μέσω εκπροσώπου της ανακοίνωσε ότι η ίδια ναυλώνει λεωφορεία για το συλλαλητήριο της Αθήνας.
Η δημόσια διαβούλευση των Σερρών έκλεισε ανανεώνοντας το ραντεβού με την Ιστορία στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.