Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δρόμος στη μνήμη του Τζίμη Πανούση με πρωτοβουλία Ψινάκη - Τι ζήτησε απο την ΕΛΑΣ

Ο δήμαρχος Μαραθώνα θα εισηγηθεί στο επόμενο Δ.Σ του Δήμου Μαραθώνα, να μετονομαστεί σε οδό «Τζίμη Πανούση», ο δρόμος που περνάει μπ...



Ο δήμαρχος Μαραθώνα θα εισηγηθεί στο επόμενο Δ.Σ του Δήμου Μαραθώνα, να μετονομαστεί σε οδό «Τζίμη Πανούση», ο δρόμος που περνάει μπροστά από την οικία του εκλιπόντα καλλιτέχνη στην Νέα Μάκρη






Ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης για να τιμήσει στον αγαπημένο του φίλο Τζίμη Πανούση θα κάνει δρόμο στο όνομά του.



Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Marathon News» o κ. Ψινάκης θα εισηγηθεί στο επόμενο Δ.Σ του Δήμου Μαραθώνα, να μετονομαστεί σε οδό «Τζίμη Πανούση», ο δρόμος που περνάει μπροστά από την οικία του εκλιπόντα καλλιτέχνη στην Νέα Μάκρη.

Ο Τζίμης Πανούσης -που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου- ήταν και δημότης του Μαραθώνα. Στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης, αύριο Τετάρτη στις 14:00 μ.μ, θα γίνει η κηδεία του.

Λόγω της αναμεμόμενης μεγάλης προσέλευσης των καλλιτεχνών και θαυμαστών του Τζίμη Πανούση ο Ηλίας Ψινάκης έχει ζητήσει ήδη από την ΕΛΑΣ αυξημένα μέτρα για να διευκολύνει την πρόσβαση των φίλων του Τζίμη Πανούση, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι ίδιοι αλλά και οι κάτοικοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.