Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ... - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Τρομερές εικόνες από τη βιομηχανία δερμάτινων ειδών – οι αγελάδες ζωντανεύονται ζωντανά και τα ...






Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τρομερές εικόνες από τη βιομηχανία δερμάτινων ειδών – οι αγελάδες ζωντανεύονται ζωντανά και τα πόδια τους

Η παραπάνω φωτογραφία μαρτυρεί την απεριόριστη σκληρότητα της βιομηχανίας της μόδας.



Κάθε φορά που αγοράζετε ένα δερμάτινο προϊόν μόδας – είτε πρόκειται για μια φανταχτερή τσάντα είτε για ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια – θυμηθείτε την απίστευτη σκληρότητα που έρχεται με αυτό το προϊόν στην αρχή της αλυσίδας. Επιπλέον, τα παιδιά στη βιομηχανία δερμάτων πρέπει επίσης να εργάζονται σε απάνθρωπες συνθήκες. Δουλεύουν με τοξικές χημικές ουσίες μέρα με τη μέρα.





Σήμερα, τα παπούτσια παράγονται κυρίως στο εξωτερικό και η απαραίτητη πρώτη ύλη είναι και το δέρμα. Στην Κίνα, την Ινδία, το Μπαγκλαντές και την Ταϊβάν, μόνο για να αναφέρουμε μερικές. Το φθηνότερο δέρμα για την παγκόσμια αγορά δεν λαμβάνει υπόψη τις συνθήκες εργασίας (συμπεριλαμβανομένης της παιδικής εργασίας), βάσει των οποίων δημιουργείται, ή την προστασία του περιβάλλοντος. Δεν υπάρχει υποχρέωση επισήμανσης για τον τύπο (από ποιο ζώο), από ποια χώρα ή για τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται γι ‘αυτό. Αυτό που είναι το κυριότερο : φθηνό, φτηνό, φθηνό!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ








nikosxeiladakis