Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εισβολή στη Συρία: Οι Κούρδοι λένε για δεκάδες Τούρκους νεκρούς και δίνουν και τις ταυτότητες τους...

Πέρα από τη μάχη επί του εδάφους υπάρχει και η μάχη των ψευδών πληροφοριών σε κάθε πόλεμο. Έτσι οι Τούρκοι σήμερα ανέφεραν ότι από την ε...


Πέρα από τη μάχη επί του εδάφους υπάρχει και η μάχη των ψευδών πληροφοριών σε κάθε πόλεμο. Έτσι οι Τούρκοι σήμερα ανέφεραν ότι από την επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» για των διωγμό των Κούρδων και την κατάληψη της συριακής πόλης Αφρίν έχουν σκοτωθεί μόνο τρεις στρατιώτες, στις μάχες που μαίνονται νυχθημερόν στην περιοχή.





Οι Κούρδοι από την πλευρά τους, συγκεκριμένα οι Ομάδες Λαϊκής Προστασίας – YPG, δημοσίευσαν σήμερα ταυτότητες Τούρκων στρατιωτών καθώς και άδειες οδήγησης δείχνοντας ότι είναι δεκάδες οι Τούρκοι στρατιώτες που έχουν σκοτωθεί στην περιοχή του Αφρίν.




Το κουρδικό δημοσίευμα επισημαίνει ότι «ο στρατός κατοχής συνεχίζει να διαδίδει ψέματα για ταχεία πρόοδο και μεγάλη επιτυχία στην εισβολή του στρατού στην περιοχή του Αφρίν. Ενώ συνεχίζει να βομβαρδίζει χωριά με αμάχους υποστηρίζει ότι διώχνει τους ‘τρομοκράτες’».

Επισημαίνεται ότι οι Τούρκοι στα δημοσιεύματά τους κάνουν για υπεροχή των τουρκικών στρατευμάτων και ότι έχουν σκοτωθεί μόνο τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες, ενώ έχουν σκοτώσει δεκάδες Κούρδους. Είναι μια προπαγάνδα των τουρκικών μέσων ενημέρωσης και μάλιστα όποιος δημοσιεύσει οτιδήποτε για τον πόλεμο αυτόν συλλαμβάνεται ως προδότης. Έχουν ήδη συλληφθεί δύο δημοσιογράφοι που εργάζονταν στην εφημερίδα Ζαμάν- πριν την κλείσει η Ερντογάν.

Σχετικά βίντεο των Κούρδων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.