Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ… ΜΕ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΥΖΕΙ Ο ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ!

Για τον «Στόχο» και τους Ελληνόψυχους οι προδοτικές θέσεις του ροζουλί συνονθυλεύματος της Κουμουνδούρου δεν προκαλούν καμία έκπληξ...






Για τον «Στόχο» και τους Ελληνόψυχους οι προδοτικές θέσεις του ροζουλί συνονθυλεύματος της Κουμουνδούρου δεν προκαλούν καμία έκπληξη, μιας και είναι οι ίδιες που υιοθετούσαν από την εποχή που πάλευαν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, εκεί στο 3%. Και δεν περιμέναμε να πράξουν κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που ανέλαβαν την τύχη της Πατρίδας ΜΑΣ. Και η εφημερίδα σας ήταν η ΜΟΝΗ που φώναζε πως ενώ όλοι ασχολούνται με τα της οικονομίας, το επικίνδυνο επιτελείο των νεοταξιτών υπόγεια θα επιχειρεί να καταστρέψει και ότι έχει απομείνει όρθιο σε τούτη τη χώρα. Και δυστυχώς ακόμη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε και μάλιστα πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις…




Μπορεί για πολλούς να ήταν ακατανόητη η στάση της κυβέρνησης της πρώτη φορά αριστερά σε σχέση με τους μογγόλους γείτονές μας, που έφτασαν σε σημείο να στέλνουν πίσω στον σουλτάνο όσους πέρασαν στην Ελλάδα ζητώντας άσυλο και δεν είχαν την τύχη να προλάβουν να δημοσιοποιήσουν την κατάστασή τους (όπως συνέβη με τους 8) και προχωράνε αργά και σταθερά ικανοποιώντας όλες τις διαχρονικές απαιτήσεις των τούρκων (όπως τα δίγλωσσα νηπιαγωγεία). Κανείς όμως δεν μπήκε στον κόπο να δει ποιον ακριβώς έχει για διπλωματικό σύμβουλο ο Αλέξης. Τον Ευάγγελο Κλαπαδάκη, ο οποίος τυγχάνει ανιψιός του Βούτση, και πιστός στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα, από την εποχή που ήταν γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. Ο Βαγγέλης Καλπαδάκης γεννήθηκε στις Βρυξέλλες και μεγάλωσε στη Σαουδική Αραβία, την Ουγγαρία, τη Σουηδία και την Ελλάδα, με σπουδές στο University College του Λονδίνου, μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία και στην Ευρωπαϊκή Πολιτική στο LSE, ενώ ως διπλωμάτης εργάστηκε στις Διευθύνσεις Τουρκίας και ΝΑΤΟ στο υπουργείο Εξωτερικών, στην ελληνική αντιπροσωπία στον ΟΑΣΕ επί ελληνικής προεδρίας και στην ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα. Ένας κοσμοπολίτης με τα όλα του δηλαδή! Αυτόν λοιπόν διάλεξε ο Αλέξης για διπλωματικό του σύμβουλο και αυτός με την σειρά του διάλεξε για σύντροφό του –σφόδρα χτυπημένος από τα βέλη του έρωτα- την πρασινομάτα Feyza, υψηλόβαθμο στέλεχος της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα! 

Η εν λόγω είναι κόρη ανώτατου αξιωματικού των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, με πολύχρονη θητεία στο ΝΑΤΟ και στις Βρυξέλλες. Εκεί άλλωστε τελείωσε το Αμερικάνικο σχολείο και επιστρέφοντας στην Άγκυρα επέλεξε να σπουδάσει Διεθνείς Σχέσεις ενώ το διδακτορικό της είχε ως αντικείμενο το νομικό καθεστώς στο… Αιγαίο! Έχει περάσει μάλιστα από τις τουρκικές πρεσβείες στην Βυρηττό, στα Σκόπια και στο Σεράγεβο πριν επιστρέψει στην Κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών, ενώ πριν γνωρίσει τον Κλαπαδάκη, απέκτησε μια κόρη από σχέση που διατηρούσε. Μάλιστα τον συνεπή ΣΥΡΙΖΑΙΟ γνώρισε… τυχαία σε ένα πάρτι! Το τι σημαίνει να συζεί με μια υψηλόβαθμη διπλωμάτη της Τουρκίας ο διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς!

Και αυτοί οι τύποι χαράζουν την εξωτερική πολιτική της Πατρίδας ΜΑΣ και περιμένουμε να υπερασπιστούν τα εθνικά μας συμφέροντα!

Εφημερίδα «Στόχος»