Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Εδώ δολοφόνησαν τον Μάριο και εκεί τον έκρυψαν» Συγκλονιστικές αποκαλύψεις ιδιωτικού ερευνητή στο «Φως στο τούνελ»

Νύχτα αποκαλύψεων η χθεσινή για τη σοκαριστική υπόθεση του Μάριου που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 9 Αυγούστο...

Νύχτα αποκαλύψεων η χθεσινή για τη σοκαριστική υπόθεση του Μάριου που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 9 Αυγούστου του 2012, όταν έφυγε από το Διακοπτό Αχαΐας, οπου έκανε διακοπές μαζί με την μητέρα για να μεταβεί στην Αθήνα.





Η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" επανέφερε στο προσκήνιο την απαγωγή και δολοφονία του νεαρού, παρουσιάζοντας στοιχεία που κόβουν την ανάσα.




Μετά από χρόνια φανερώθηκε για πρώτη φορά η κρυφή ομάδα του εγκέφαλου, που είχε ενεργό ρόλο τη μοιραία νύχτα της απαγωγής και της δολοφονίας και κανείς μέχρι σήμερα δεν την είχε αγγίξει.

Εντοπίστηκε το σημείο της δολοφονίας του άτυχου νέου αλλά και ο χώρος όπου τον έκρυψαν νεκρό. Πρόσωπα και αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν, «δένουν» με στοιχεία και αποδείξεις σ’ ένα γαϊτανάκι αποκαλύψεων.

Όλα αυτά ήρθαν στο φως χάρη στην απόρρητη έκθεση Καναδού ειδικού στην εξιχνίαση μεγάλων εγκλημάτων. Το πόρισμα του έφθασε στα χέρια της Αγγελικής Νικολούλη, που όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζει αθόρυβα την έρευνα για τον εντοπισμό της σορού του 26χρονου Μάριου.

Η έρευνα του Καναδού διήρκησε περισσότερο από ένα χρόνο και εξελίσσεται.

Όπως είπε ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του Μάριου, κ. Ρουσσόπουλοςπου βρέθηκε στο «Τούνελ» την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, από την πρωτόδικη ήδη απόφαση το Δικαστήριο δέχθηκε ότι μαζί με τον εγκέφαλο ενήργησε μία ακόμα ομάδα, που έως σήμερα δεν είχε εντοπιστεί.

«Η οικογένεια που επιμένει και θέλει να βρει τη σορό του Μάριου, έδωσε εντολή να πραγματοποιηθεί η έρευνα από τον Καναδό ειδικό. Πρόκειται για ένα πρωτογενές υλικό που έχει συλλεγεί και σίγουρα πρέπει να επεξεργαστεί καταλλήλως και να δοθεί στη Δικαιοσύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόνισε πως η συγκεκριμένη έρευνα είναι σημαντική όχι μόνο γιατί αποκαλύπτει την κρυφή ομάδα, αλλά γιατί είναι πολύ πιθανό τα άτομα που καταδικάστηκαν πρωτόδικα, να κατηγορηθούν και για άλλα κακουργήματα.

Σημαντική μαρτυρία από κυνηγό




Ξεχωριστή ήταν η στιγμή όταν ένα κυνηγός ζήτησε να δει το ρεπορτάζ της εκπομπής στις παλιές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην κορυφή του Κιθαιρώνα. Εκεί όπου σύμφωνα με την έρευνα του ειδικού, οι απαγωγείς εγκατέλειψαν για μέρες τη σορό του Μάριου. Η μαρτυρία είναι σημαντική και δρομολογεί μια νέα έρευνα.

Η συνεργασία της Αγγελικής Νικολούλη με τον γενετιστή, δικαστικό πραγματογνώμονα Γιώργο Φιτσιάλο, έφερε στο φως το αίμα του Μάριου στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Το στοιχείο αυτό άλλαξε το κατηγορητήριο με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του. Ο κ. Φιτσιάλος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πρόκειται για μία από τις σπουδαιότερες υποθέσεις στα εγκληματολογικά χρονικά και καταφέραμε να φωτίσουμε ένα μέρος της. Αυτή η έρευνα έκλεισε και άνοιξε μία άλλη, για να καταλήξουμε στο που βρίσκεται το πτώμα. Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως η έρευνα του Καναδού είναι επίμονη και καθημερινή, βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και συμμετείχα και εγώ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε επιστημονικό επίπεδο υπάρχουν σε αυτήν την υπόθεση «ορφανά» DNA. Άτομα που δεν έχουν μέχρι σήμερα ταυτοποιηθεί», τόνισε με έμφαση.

Αποκαλύφθηκε η κρυφή ομάδα του εγκέφαλου

Κατά τη διάρκεια της έρευνας του ο Καναδός ερευνητής, μελέτησε και επανεξέτασε εξονυχιστικά όλα τα στοιχεία. Υλικό από δικογραφία, αποκωδικοποιήσεις δεκάδων τηλεφωνικών συνομιλιών, συνεντεύξεις με συγκεκριμένα πρόσωπα που θεωρεί ότι έχουν εμπλοκή στην υπόθεση, επιτόπιες αυτοψίες σε συγκεκριμένους τόπους.

Σύμφωνα με το πόρισμα της έκθεσης, υπήρχε μία ακόμα κρυφή ομάδα που αποπειράθηκε να απαγάγει τον Μάριο και μετά τη δολοφονία του, εξαφάνισε το πτώμα του. Σε αυτή, όπως και στην δεύτερη ομάδα που είχε αποπειραθεί να απαγάγει και την μητέρα του θύματος, εγκέφαλος ήταν ο φίλος της οικογένειας που βρίσκεται ήδη στη φυλακή μετά την πρωτόδικη καταδίκη του σε ισόβια κάθειρξη.

Ο ερευνητής υποστηρίζει πως υπάρχει σύνδεση μεταξύ των μελών της πρώτης άγνωστης μέχρι σήμερα ομάδας και της δεύτερης, που είχαν σαν κοινό κίνητρο το χρήμα.

Έχοντας αναλύσει το προφίλ του καθενός ξεχωριστά, άρχισε να ενώνει σιγά- σιγά τα κομμάτια του παζλ που τον οδήγησαν στον χώρο στάθμευσης της Νέας Περάμου που το καλοκαίρι του 2012 στήθηκε η φονική παγίδα.

Τα τρία άτομα ανήκαν στην Ομάδα 1 όπως την ονομάζει ο Καναδός ειδικός. Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατάφερε να συνδέσει, γνωρίζονταν καλά με τον εγκέφαλο. Είχαν συναντηθεί πολλές φορές σε μυστικές τοποθεσίες, ανάμεσα τους κι ένα εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων στη Δάφνη. Συζητούσαν πως θα στήσουν την απαγωγή και πως θα πάρουν τα χρήματα.

«Η Ομάδα 1 απέτυχε παταγωδώς να αποκτήσει τα λύτρα και τελικά η απόπειρα απαγωγής του Μάριου είχε σαν αποτέλεσμα τη δολοφονία του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η νύχτα της δολοφονίας μέσα απ’ την απόρρητη έκθεση…

Η κάμερα του «Τούνελ» κατέγραψε την πορεία που ακολούθησε τη μοιραία νύχτα ο Μάριος μαζί με τον επίδοξο δολοφόνο του.

Φαίνεται η διαδρομή του θανάτου να ξεκίνησε από την εκκλησία της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη. Εκεί είχαν ραντεβού την Πέμπτη 9 Αυγούστου του 2012 στις δέκα το βράδυ, ο εγκέφαλος και το θύμα.

Σε αυτό το σημείο ο δήθεν φίλος της οικογένειας Πέτρος, συνάντησε τον Μάριο και μαζί θα βρίσκονταν με τρεις άνδρες και συνεργούς του, που επέβαιναν σε ένα μαύρο BMW, για την δήθεν αγορά ενός μηχανήματος που ενδιέφερε τον νεαρό οπτομέτρη.

Λίγο πριν τις έντεκα το βράδυ, τα δύο αυτοκίνητα κατευθύνθηκαν προς τη Νέα Πέραμο, όπου θα γινόταν η δήθεν αγοραπωλησία. Με πρόσχημα του Πέτρου σταμάτησαν με τον Μάριο σε περίπτερο έξω από το Δρομοκαίτειο για να αγοράσουν δύο μπουκαλάκια νερό. Αυτό σύμφωνα με τον ερευνητή ήταν μέρος του πανούργου σχεδίου του εγκέφαλου. Ήθελε να δώσει χρόνο στους τρεις συνεργούς του που επέβαιναν στην BMW να προηγηθούν, να τους προσπεράσουν και να φθάσουν πρώτοι στον σταθμό της Νέας Περάμου, για να στήσουν τη φονική παγίδα.

«Εδώ δολοφόνησαν τον Μάριο…»

Τα όσα αποκάλυψε στο «Τούνελ» ο Καναδός ερευνητής για την άγρια νύχτα στη Νέα Πέραμο, σοκάρουν.

Μαζί με τον ρεπόρτερ της εκπομπής βρέθηκαν στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε η δολοφονία.

Όταν ο Μάριος με τον Πέτρο έφτασαν στον τόπο, πάρκαραν δίπλα στο μαύρο BMW της πρώτης κρυφής ομάδας. Απ’ έξω στεκόταν ένας από τους συνεργούς του εγκεφάλου με επίσημο ύφος και κρατούσε ένα βαλιτσάκι . Ο Μάριος βγήκε, τον πλησίασε και ακολούθησε την προτροπή του να μπει μέσα στο μαύρο αμάξι πιστεύοντας πως θα έβλεπε το μηχάνημα που ήθελε να αγοράσει.

Η περιγραφή του αναλυτή κόβει την ανάσα:

«Ανοίγει την πίσω πόρτα μπαίνει μέσα και βρίσκεται στη μέση των πίσω καθισμάτων. Δίπλα του είναι ένας άνδρας και μπροστά ο οδηγός. Ακολουθεί και ο άνδρας με το βαλιτσάκι και κάθεται πίσω. Ο Μάριος βρέθηκε εγκλωβισμένος μεταξύ δύο ανδρών και περίμενε να του ανοίξουν το βαλιτσάκι. Τότε κατάλαβε πως δεν υπήρχε το μηχάνημα που ήθελε να αγοράσει. Τον απείλησαν με ένα όπλο και προσπάθησαν να του χορηγήσουν ηρεμιστικά αλλά ο Μάριος αντιστάθηκε. Έχουμε αποδείξεις ότι πάλεψε σκληρά για να βγει έξω από αυτό το αμάξι. Επιχείρησε να απομακρυνθεί από το κάθισμα του συνοδηγού που ήταν η διέξοδος με την μικρότερη αντίσταση. Ξέρουμε πως τουλάχιστον μία φορά τραβήχτηκε πίσω. Το ξέρουμε αυτό. Όταν βγήκε έπεσε ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα. Ο εγκέφαλος που βρισκόταν πίσω του, κατάλαβε πως η κατάσταση ήταν πλέον εκτός ελέγχου. Ήταν στιγμή που ο Μάριος δολοφονήθηκε. Ο πυροσβεστήρας που εντοπίστηκε και παρουσιάστηκε σαν στοιχείο, από την έρευνα της δικής σας εκπομπής και του γενετιστή, έπαιξε μεγάλο ρόλο. Πολύ σημαντικό ρόλο», τόνισε.

«Εκείνη τη χρονική στιγμή το μόνο πράγμα που μπόρεσαν να σκεφτούν μέσα στον πανικό τους ήταν να παραμείνουν στο αρχικό πλάνο της απαγωγής , γι αυτό έβαλαν το σώμα του θύματος στο πορτ – μπαγκάζ του δικού του αυτοκινήτου», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ερευνητή οι Αστυνομκοί που ερευνούσαν την υπόθεση εστίασαν πολύ περισσότερο στην Ομάδα 2 που επιχείρησε την απαγωγή της μητέρας του Μάριου, με αποτέλεσμα τα μέλη της κρυφής Ομάδας 1, να μην έχουν συλληφθεί μέχρι σήμερα.

«Στην έκθεση μου εντοπίζω έντεκα σημαντικά σημεία με τα οποία πρέπει να γίνει κάτι. Δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω αυτή τη χρονική στιγμή αλλά θα συμβεί και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σύντομα», είπε στο «Τούνελ».

Κορυφή Κιθαιρώνα: Εδώ έφεραν τον Μάριο νεκρό…

Μετά τη δολοφονία στη Νέα Πέραμο τα δύο οχήματα, το BMW και το Audi, κατέληξαν στην κορυφή του Κιθαιρώνα, στις εγκαταστάσεις της παλιάς στρατιωτικής βάσης στα Βίλια.

Στον χώρο βρίσκονται διάφορα μικρά κτίρια που οι απαγωγείς γνώριζαν πως υπήρχαν πόρτες που μπορούσαν να κλειδώσουν, ενώ σε κοντινή απόσταση ένα εκκλησάκι. Σύμφωνα με τον Καναδό ερευνητή η εκκλησία αυτή παίζει σημαντικό ρόλο στα στοιχεία που εξέτασε.

Το σημείο αυτό είχε αρχικά επιλεγεί από τον εγκέφαλο καθώς το γνώριζε καλά από την εποχή που εργαζόταν σαν οδηγός και μετέφερε Αμερικανούς αξιωματούχους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης του Καναδού ερευνητή, σε ένα από αυτά τα κτίρια άφησαν προσωρινά τη σορό του Μάριου.

Στη συνέχεια τα δύο οχήματα επέστρεψαν στην Αθήνα και χώρισαν στην Λεωφόρο Συγγρού. Δύο άτομα από την άγνωστη μέχρι σήμερα Ομάδα 1, κατευθύνθηκαν προς το Παλαιό Φάληρο και το τρίτο μέλος μαζί τον εγκέφαλο, σε άλλη τοποθεσία. Εκεί μίλησαν με ένα ακόμα άτομο που είναι αναμεμειγμένο στην υπόθεση και καθάρισαν το αυτοκίνητο του Μάριου.

«Όπως γνωρίζετε πολύ καλά από την έρευνα της εκπομπής σας δεν έκαναν και πολύ καλή δουλειά με το καθάρισμα του αυτοκινήτου, γιατί αργότερα βρέθηκαν πολλά στοιχεία μέσα σε αυτό και βεβαίως το αίμα του Μάριου», τόνισε ο ερευνητής.

Αρκετές μέρες αργότερα και καθώς οι απαγωγείς ανησυχούσαν για την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου, μήπως κάποιος ανακάλυπτε τη σορό του άτυχου νέου, βρίσκονταν σε συνεχή τηλεφωνική επαφή, για να καταλήξουν στον τελικό χώρο ταφής του.

Η Ομάδα 1 συνέχισε να ζητάει λύτρα κάτι που δεν κατάφερε να πάρει γιατί η μητέρα του Μάριου επέμενε να ακούσει τη φωνή του.

«Γνωρίζουμε πως σε διάστημα εννέα ημερών τα μέλη της Ομάδας 1 μίλησαν μεταξύ τους τριάντα φορές. Είχαν πανικοβληθεί μήπως κάποιος έβρισκε το πτώμα και για το λόγο αυτό υπήρξαν πολλές μυστικές συναντήσεις», ανέφερε ο ερευνητής.

Τότε αποφασίστηκε δύο από τα μέλη να επιστρέψουν στο σημείο που είχαν αρχικά εναποθέσει το πτώμα. Έφτασαν εκεί με ένα κόκκινο φορτηγάκι με το οποίο θα μετέφεραν τη σορό στον τελικό τόπο ταφής της. Η έρευνα του ειδικού προσδιορίζει το σημείο αυτό σε δασική περιοχή που είχε καεί από πυρκαγιά. Κατά την ταφή θα χρησιμοποιούσαν κάρβουνα που χρησιμεύουν και σαν απορροφητικά.

«Η διαδικασία σήψης είχε προχωρήσει πολύ και έπρεπε να ελέγξουν την έντονη δυσοσμία. Έχουμε μάρτυρες και στοιχεία για να υποστηρίξουμε το γεγονός ότι πήγαν να πάρουν τη σορό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έχουμε πολύ σημαντικούς λόγους και στοιχεία να πιστεύουμε πως η τοποθεσία ταφής είναι στην ευρύτερη περιοχή του Σοφικού. Είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή», κατέληξε ο ερευνητής.

«Κάθε έρευνα είναι ένα μεγάλο πάζλ που πρέπει να ενώσεις τα κομμάτια του. Πρέπει να σκεφτείς την μεγάλη εικόνα για να καταλάβεις το παζλ. Σ’ αυτό το παζλ κάθε κομμάτι είναι πλέον στη θέση του, είναι ολοκληρωμένο και το τέλος, η εξιχνίαση είναι πολύ κοντά. Είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί το πτώμα του Μάριου και το τέλος που χρειάζεται η οικογένεια και η κοινωνία σ’ αυτήν την υπόθεση. Να υπάρξει μια σωστή κηδεία για τον νέο άνδρα. Καταλαβαίνω αυτή την ανάγκη και σύντομα θα φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα, σε ένα τέλος», κατέληξε.

«Αυτός μου είπε που να επισκευάσω τη BMW»

Τα ατράνταχτα στοιχεία που αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, σόκαραν το Πανελλήνιο. Το «Τούνελ» όμως δεν σταμάτησε εκεί. Η έρευνα που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα προσέγγιζε μεθοδικά σε ανύποπτα χρονικά διαστήματα μάρτυρες που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο φέρονταν να είχαν εμπλακεί στην υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του νεαρού οπτομέτρη.

Τον Νοέμβριο του 2013 το βασικότερο πρόσωπο όπως αποκαλύπτεται σήμερα από την πρώτη κρυφή ομάδα του εγκέφαλου, μίλησε στην εκπομπή.

Ανέφερε πως το BMW με το οποίο φέρεται να κινήθηκε την επίμαχη περίοδο, ήταν το αυτοκίνητο προσωπικού του φίλου. Είπε πως ο Πέτρος του συνέστησε να πάει σε συγκεκριμένο συνεργείο για να αλλάξει τις ταπετσαρίες στα καθίσματα του που είχαν πρόβλημα (τα σκισίματα από την πάλη με τον Μάριο). Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου αρνήθηκε να πει το όνομα του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου «γιατί είναι μεγάλο πρόσωπο», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε πως ο φίλος του δεν γνώριζε καθόλου τον εγκέφαλο και πως δεν είχε καμία απολύτως σχέση μαζί του. Ανέφερε πως ήταν εκείνος που πήγε το αυτοκίνητο στον ταπετσέρη.

« Να αλλάξει τα δύο μπροστινά καθίσματα και να το γυαλίσει ήθελα. Ρώτησα τον Πέτρο γιατί ασχολιόταν με αυτοκίνητα αν έχει κάποιον γνωστό, μου είπε να πάω κάπου συγκεκριμένα, πήγα. Δεν τα βρήκαμε στην τιμή, δεν φτιάχτηκε το αμάξι, τέλος. Μη το μπλέξουμε πολύ το θέμα παιδιά…».

Τόνισε πως γνώριζε τον εγκέφαλο από παλιά και τον χαρακτήρισε γελώντας ψεύτη. Με το ίδιο εύθυμο ύφος, ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε τίποτα για τον Μάριο Παπαγεωργίου μέχρι που είδε τις αποκαλύψεις του «Τούνελ».

Είπε πως δεν επισκέφθηκε ποτέ τον Πέτρο στο σπίτι του, αλλά μιλούσαν συχνά στο τηλέφωνο τον Αύγουστο που εξαφανίστηκε ο Μάριος, γιατί είχε μείνει άνεργος και ήλπιζε ότι θα του έβρισκε δουλειά, όπως του έλεγε.

«Μου έφεραν επισκευάσω το μαύρο BMW…»

Το «Τούνελ» εντόπισε τον μάρτυρα που σύμφωνα με την έκθεση του Καναδού ερευνητή επισκέφθηκαν οι συνεργάτες του εγκέφαλου για να επισκευάσει ζημιά στα καθίσματα του μαύρου BMW της πρώτης κρυφής ομάδας.

Η ζημιά φέρεται να έγινε από τον Μάριο όταν προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο για να σωθεί.

Όπως είπε στον δημοσιογράφο της εκπομπής, ο εγκέφαλος τον Αύγουστο του 2012 πήγε στο συνεργείο του ένα Ε46 μαύρο BMW με μπεζ ταπετσαρίες. Μαζί του ήταν κι ένας άγνωστος στον ταπετσέρη άνδρας, που του ανέφερε πως ήταν φανοποιός.

«Το αυτοκίνητο ανήκε σε έναν παράγοντα, κάτι τέτοιο μου είχε πει. Ο Πέτρος μου ζήτησε να κοιτάξω τα μπροστινά καθίσματα. Όταν τα ήλεγξα διαπίστωσα πως είχε ζημιά το κάθισμα του οδηγού και λιγότερη του συνοδηγού», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ταπετσέρης τους ζήτησε πεντακόσια ευρώ για να τα επισκευάσει και εκείνοι αποφάσισαν να συνεννοηθούν με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Τελικά δεν πήγαν να φτιάξουν τη ζημιά.

Ο μάρτυρας αναστατώθηκε πολύ όταν μετά ενημερώθηκε για την υπόθεση του Μάριου από την εκπομπή. Ο εγκέφαλος είχε επισκεφθεί στο παρελθόν το συνεργείο του, μαζί με το θύμα.

«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί» ανέφερε για τον Μάριο.

Το «Τούνελ» είχε εντοπίσει και δεύτερο μέλος της κρυφής ομάδας…

Λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου η εκπομπή εντόπισε ένα ακόμη πρόσωπο – κλειδί που σύμφωνα με την έρευνα του Καναδού ειδικού, φέρεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση και να ανήκε στην πρώτη κρυφή ομάδα. Το «Τούνελ» τον συνάντησε τότε στον χώρο εργασίας του όπως φαίνεται στο αμοντάριστο υλικό που δεν είχε προβληθεί μέχρι σήμερα.

Ανέφερε ότι γνώριζε τον Πέτρο σαν κάποιον που πήγαινε εκεί σχεδόν καθημερινά. Μαζί με άλλους συναδέλφους του, απόρησαν που ένας ψεύτης και φαφλατάς σαν αυτόν τους πήγαινε εκεί αντιδημάρχους και επιχειρηματίες. Στην κατ’ ιδίαν συνομιλία του με τον ρεπόρτερ της εκπομπής, ανέφερε πως ο εγκέφαλος του τηλεφώνησε τον Αύγουστο του 2012.

«Είχε ένα Fiat Pundo που του έμεινε από βλάβη κάπου στην Αθήνα. Του πρότεινα να κουνήσει κανένα καλώδιο για να πάρει μπροστά γιατί εγώ δεν μπορούσα να τον βοηθήσω».

Ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε τίποτα για την υπόθεση του Μάριου.

Πηγή: anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.