Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Περνάνε τα χρόνια... Δείτε πώς είναι σήμερα η τραγουδίστρια Κατερίνα Κούκα

η τραγουδίστρια εμφανίστηκε αγνώριστη σε πρόσφατη κοσμική έξοδό της «Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα...» Μπορεί ο στίχος να μην προέρχετ...



η τραγουδίστρια εμφανίστηκε αγνώριστη σε πρόσφατη κοσμική έξοδό της

«Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα...» Μπορεί ο στίχος να μην προέρχεται από δικό της τραγούδι, ωστόσο φαίνεται να της ταιριάζει... γάντι.




Η Κατερίνα Κούκα «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό σε πρόσφατη κοσμική έξοδό της και δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε. Η διάσημη τραγουδίστρια, που έκανε τεράστια επιτυχία με το «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ» εν έτει 1992, βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Γυναίκες του Παπαδιαμάντη» στο θέατρο Χώρα και πολλοί ήταν εκείνοι που εξεπλάγησαν με την τωρινή της εμφάνιση.

Η εικόνα της καλλιτέχνιδας λίγο θυμίζει πλέον την άλλοτε γοητευτική μελαχρινή που ξεσήκωνε τον κόσμο με τα τραγούδια της και αποτελούσε μια από τις πιο θελκτικές υπάρξεις στο ελληνικό πεντάγραμμο.







«Και όλοι λένε στην παρέα ο ωραίος κι η ωραία» τραγούδησε με τον Κώστα Μακεδόνα στη διαχρονική επιτυχία του 1994, όμως από ό,τι φαίνεται δεν την απασχολεί πια να είναι η... ωραία της παρέας.

Με total black ντύσιμο, αρκετά παραπανίσια κιλά και χωρίς μακιγιάζ, η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό τη στιγμή που συνομιλούσε με τον Θανάση Παπαθανασίου στο φουαγιέ του θεάτρου.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που, ψιθυρίζοντας δίπλα τους, αναρωτήθηκαν αν όντως πρόκειται για την Κατερίνα Κούκα ή για κάποια άλλη κυρία που απλώς της μοιάζει. Η τραγουδίστρια μέχρι πρότινος εμφανιζόταν σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι, στη μουσική παράσταση «Συνοικία ασμάτων», υπό την επιμέλεια του Ιεροκλή Μιχαηλίδη.






espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.