Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μυστήριο με την αυτοκτονία Αλβανού στο κέντρο: Αφησε στο δωμάτιο 4.000 € και βούτηξε από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου

Πυκνό σκοτάδι καλύπτει τους λόγους που ώθησαν έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής να βάλει τέλος στη ζωή του κάνοντας σάλτο μορτάλε από τον ...



Πυκνό σκοτάδι καλύπτει τους λόγους που ώθησαν έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής να βάλει τέλος στη ζωή του κάνοντας σάλτο μορτάλε από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου στην Ομόνοια, τη νύχτα της Δευτέρας.






Το μυστήριο έγινε ακόμα πιο πυκνό, όταν οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το δωμάτιο του 42χρονου αλλοδαπού αυτόχειρα βρήκαν ένα τσαντάκι μέσα στο οποίο είχε αφήσει μετρητά ύψους 4.000 ευρώ!





Η μυστηριώδης αυτοκτονία έγινε στο ξενοδοχείο «Cosmopolit» στην οδό Κοτοπούλη, λίγο πριν από τις 22.00. Ο Αλβανός μπήκε με τρόπο θορυβώδη στο ξενοδοχείο και πήγε στη ρεσεψιόν φωνάζοντας ακατάληπτα λόγια. Αφού κατάφεραν να τον ηρεμήσουν οι υπάλληλοι, ο 42χρονος ζήτησε να του δώσουν ένα δωμάτιο στον πέμπτο όροφο, με τη δικαιολογία ότι ήθελε να έχει θέα. Ομως, όταν μπήκε στο δωμάτιο μια υπάλληλος για να τροφοδοτήσει το ψυγείο, τον άκουσε εμβρόντητη να της λέει ότι είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του και ότι θα το έκανε σε λίγα λεπτά!

Αναστατωμένη η υπάλληλος βγήκε τρέχοντας από το δωμάτιο του 42χρονου και ενημέρωσε τη ρεσεψιόν ότι ο πελάτης του πέμπτου ορόφου εκδήλωσε την πρόθεση να αυτοκτονήσει. Προτού καλά καλά ολοκληρώσει τα λόγια της, άκουσε μαζί με την υπεύθυνο της ρεσεψιόν έναν βαρύ γδούπο από την παράπλευρη οδό Σούτσου. Αμέσως βγήκαν από το ξενοδοχείο και βρέθηκαν αντιμέτωπες με το φρικτό θέαμα του 42χρονου Αλβανού που είχε πηδήξει στο κενό και ψυχορραγούσε στη μέση του δρόμου!

Οι δύο γυναίκες κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Αμεση Δράση, καθώς ως εκείνη τη στιγμή ο 42χρονος ήταν ζωντανός και μάλιστα διατηρούσε τις αισθήσεις του, παρά τις βαριές κακώσεις και τα κατάγματα που είχε υποστεί σε ολόκληρο το κορμί του! Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα για την αυτοκτονία βρήκαν στο δωμάτιο του αυτόχειρα το τσαντάκι που περιείχε 4.000 ευρώ και διενεργούν προανάκριση για να διαπιστώσουν την προέλευση του ποσού και τις αιτίες που έσπρωξαν τον κάτοχό του στην αυτοχειρία.

Θεοδόσης Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.