Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙΜΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΤΗΣ 96 ΑΔΤΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Τρία από τα πιο ξεχωριστά μέλη του που διακρίθηκαν για την προσφορά τους βράβευσε ανήμερα των Θεοφανείων, σε μία λιτή τελετή που πραγματ...





Τρία από τα πιο ξεχωριστά μέλη του που διακρίθηκαν για την προσφορά τους βράβευσε ανήμερα των Θεοφανείων, σε μία λιτή τελετή που πραγματοποιηθήκε στο 1ο Γυμνάσιο Χίου ο Σύλλογος Εφέδρων Αξιωματικών του νησιού.






Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν ο διοικητής της 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Δ. Κωνσταντάκο, καθώς και οι Τ. Παροικάκης, Στ. Γεροντέλλης και Γ. Μαρμαρινός.

Ο πρόεδρος των Εφέδρων Αξιωματικών Π. Καλογεράκης εστίασε στην δράση του Συνδέσμου σε τοπικό επίπεδο ενώ ξεχωριστή υπήρξε η αναφορά του Γ.Γ. Π. Μοϋσάκη ο οποίος κατά την ομιλία του έκανε μία ιστορική αναδρομή, παρέχοντας και τα αντίστοιχα στοιχεία για το πώς δημιουργήθηκε ο θεσμός του έφεδρου αξιωματικού και την προσφορά τους τόσο στην κοινωνία όσο και στις ένοπλες δυνάμεις.

Τη πίτα των εφέδρων ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μάρκος, ο οποίο επίδωσε την ελληνική σημαία στον διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Δ. Βρούζο.


politischios