Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν πάμε καλά σαν κοινωνία...: 63χρονος πήγε στο σπίτι 66χρονου και τον πυροβόλησε με την καραμπίνα!

Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα Καλαμάτας προφυλακίστηκε ο 63χρονος δράστης με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονία...



Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα Καλαμάτας προφυλακίστηκε ο 63χρονος δράστης με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία, οπλοχρησία, εξύβριση, και παράνομη κατοχή φυσιγγίων.






Ο 63χρονος το μεσημέρι της Κυριακής μετά από διαπληκτισμό που είχε με γνωστό του 66χρονο σε καφενείο στην Καλλιπατείρας, πήγε στο σπίτι του 66χρονου στο Ξηροκάμπι, και όταν εκείνος του άνοιξε, τον πυροβόλησε με καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά σε θώρακα, κοιλιά και στο δεξί χέρι. Αμέσως έφυγε από το σημείο και πήγε σε αγροικία που διατηρεί στο Μεσοπόταμο Πυλίας, όπου και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.




Όπως δήλωσε στο MessiniaLive ο δικηγόρος του δράστη Θανάσης Ηλιόπουλος, ο 63χρονος δράστης αποδέχτηκε την πράξη του και δηλώνει μετανιωμένος. Θέλει να επανορθώσει, ενώ λυπάται και ζητά συγγνώμη από το θύμα για ότι συνέβη.

Ο δικηγόρος του 63χρονου δράστη έκανε λόγο για προσωπικές διαφορές που φαίνεται να είχαν οι δύο άνδρες από παλιά.

Να σημειωθεί ότι ο 66χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με σοβαρά τραύματα στο σώμα του, ενώ υποβλήθηκε και σε δύο επεμβάσεις.

Πηγή: messinialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.