Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

TON ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ EKAΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ... ΓΙΑ ΜΙΑ «ΑΓΑΠΗ ΤΖΙΧΑΝΤ» - ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Στην Ινδία πρόσφατα ένας μουσουλμάνος άνθρωπος κάηκε ζωντανός, λόγω της «αγάπης τζιχάντ» ενώ δημο...





Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στην Ινδία πρόσφατα ένας μουσουλμάνος άνθρωπος κάηκε ζωντανός, λόγω της «αγάπης τζιχάντ» ενώ δημοσιεύτηκε το βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο στο διαδίκτυο.

Σε μια φοβερή πράξη σκληρότητας και ψυχρότητας, ένας εργάτης που γεννήθηκε στη Δυτική Βεγγάλη δέχτηκε χτύπημα με ένα τσεκούρι και στη συνέχεια κάηκε ζωντανός, ενώ παρακαλούσε για τη ζωή του. Το έγκλημά του; Να είναι μουσουλμάνος.




Μια φοβερή πράξη σκληρότητας έλαβε χώρα στο Rajasthan της Ινδίας σε έναν εργαζόμενο από τη Δυτική Βεγγάλη που χτυπήθηκε με ένα τσεκούρι και στη συνέχεια πυρπολήθηκε ζωντανός από έναν πομπώδη Ινδό που κινηματογράφησε το σκληρό έγκλημα μίσους λόγω της «αγάπης τζιχάντ» και δημοσιεύτηκε αργότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο συγκλονιστικό βίντεο βλέπουμε τον Shambhulal Raigar πώς φωνάζει κατά των μουσουλμάνων και της «αγάπης τζιχάντ», ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει το γάμο μιας ινδουιστικής γυναίκας και ενός μουσουλμάνου άνδρα, που έρχονται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου με την πρόθεση να εξαπλωθεί το Ισλάμ. Ο Raigar παρευρίσκεται εκεί, ώστε να δούμε πώς εξελίσσεται η ειδεχθής δολοφονία για την «αποκατάσταση» της υπερηφάνειας των ινδουιστών. Όπως φαίνεται ήταν επαρκείς οι λόγοι για να βασανίζουν τον άνθρωπο ο οποίος παρακαλώντας για έλεος στη συνέχεια κάηκε ζωντανός.




Το βίντεο δείχνει τον σοβαρά τραυματισμένο άνθρωπο που εκλιπαρεί για τη ζωή του καθώς η κηροζίνη χύνεται πάνω στο σώμα του αφού δέχεται επίθεση με ένα τσεκούρι με αιχμηρά άκρα. Ο κατηγορούμενος ακούγεται λέγοντας: «Αυτό θα συμβεί σε σας αν διαπράξετε αγάπη τζιχάντ στη γη μας.»

Ο ίδιος περιέγραψε επίσης λεπτομερώς πώς χτύπησε το θύμα του πριν τον σκοτώσει, υποστηρίζοντας ότι οι ενέργειές του ήταν παρακινημένες για να σώσουν την κοπέλα από την «αγάπη τζιχάντ».

Η αστυνομία βρήκε τη μοτοσικλέτα, τις παντόφλες του θύματος, καθώς και το όπλο που χρησιμοποίησε ο δολοφόνος στη σκηνή. Ωστόσο, το μισό-καμένο σώμα του ήταν μόλις αναγνωρίσιμο.