Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Α.Τ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σε εκδήλωση, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς, τιμήθηκε από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελλη...








Σε εκδήλωση, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς, τιμήθηκε από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ο κ. Λεωνίδας Παπασταματίου, Καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην Διευθυντής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Κ.Α.Τ.




Η τιμητική εκδήλωση αφορά στην προσφορά του κ. Λεωνίδα Παπασταματίου στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς, που περιλαμβάνει τέσσερα καινούρια υπερσύγχρονα υπηρεσιακά αυτοκίνητα, πενήντα αλεξίσφαιρα γιλέκα υψηλής ποιότητας, οκτώ ηλεκτρονικούς υπολογιστές τελευταίας γενιάς και δύο καταστροφείς εγγράφων.



Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας εξέφρασαν στον κ. Λεωνίδα Παπασταματίου τις θερμές ευχαριστίες της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας και του Σώματος συνολικά και υπογράμμισαν ότι τέτοιες πρωτοβουλίες αποτελούν την έμπρακτη αναγνώριση του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο.


O Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας στο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε:

«…Η πρωτοβουλία σας, η προσφορά σας αυτή κύριε Λεωνίδα δεν απευθύνεται και δεν εξαντλείται στα χωροταξικά όρια του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς. Έχει ως αποδέκτη ολόκληρη την Ελληνική Αστυνομία, αντανακλά στη συλλογική συνείδηση του προσωπικού του Σώματος, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και το ζήλο μας, μα συνάμα ενεργοποιεί έντονα το συναίσθημα του χρέους και την ευθύνη να ανταποδώσουμε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη, να ανταποκριθούμε ακόμη περισσότερο στις υποχρεώσεις μας έναντι της κοινωνίας και των πολιτών.Υπό την έννοια αυτή σας διαβεβαιώνω εκ μέρους του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας πως η εξαιρετικά σημαντική προσφορά σας προς το Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς θα «επιστρέψει» στην κοινωνία μέσω του έργου των συναδέλφων μου αστυνομικών, των συναδέλφων του εκλιπόντος πατέρα σας...».





Ο κ. Λεωνίδας Παπασταματίου, εκφράζοντας την ευαρέσκεια του για την εκδήλωση, τόνισε ότι η προσφορά έγινε στη μνήμη του πάτερα του Κωνσταντίνου Παπασταματίου, ανώτερου Αξιωματικού της τέως Αστυνομίας Πόλεων και της μητέρας του Έλσας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμα ο Μητροπολίτης Κηφισιάς κ.κ. Κύριλλος, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γεώργιος Θωμάκος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας Υποστράτηγος Εμμανουήλ Πλουμής, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Βουτσέλας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης Λιανουδάκης καθώς και αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών.







policenet