Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΔΕΙΤΕ LIVE ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ Η ΧΩΡΑ - ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΜΥ

Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα – Δείτε LIVE σε ποιες περιοχές χιονίζει – Πιθανόν να πέσουν χιόνια και στην Πάρνηθα – Σε ισχύ το έκτακτο ...

Καιρός τώρα - Έρχονται χιόνια και στην Αττική - Δείτε LIVE πού χιονίζει




Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα – Δείτε LIVE σε ποιες περιοχές χιονίζει – Πιθανόν να πέσουν χιόνια και στην Πάρνηθα – Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Κύμα κακοκαιρίας με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις ακόμα σε πεδινές περιοχές της βορειοανατολικής χώρας σαρώνει από τη Δευτέρα (18/12/2017) στην Ελλάδα.

Ήδη από το πρωί της Τρίτης (19/12), χιόνια έπεσαν στα ορεινά της δυτικής Θεσσαλίας, στους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο των δύο νομών.




Όπως δηλώνει στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, τα μηχανήματα της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων επιχειρούν, έχοντας καθαρίσει το οδικό δίκτυο από το χιόνι πέντε εκατοστών περίπου, στην οροσειρά της Πίνδου, σε υψόμετρο πάνω από 1.000 μέτρα και σε περιοχές των δήμων Πύλης και Καλαμπάκας.

Στον νομό Καρδίτσας, όπως τονίζει ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το χιόνι στον ορεινό όγκο και πάνω από 1.000 μέτρα φτάνει στα 5-10 εκατοστά, στο οδικό δίκτυο δεν εντοπίζονται προβλήματα, ενώ τα μηχανήματα της περιφερειακής ενότητας Καρδίτσας ρίχνουν αλάτι.
Δείτε LIVE πού χιονίζει τώρα

Σύμφωνα με το Forecast Weather Greece αυτή την ώρα χιονίζει στο Νυμφαίο στα 1.380 μέτρα

Δείτε LIVE εικόνα από το Νυμφαίο

Δείτε φωτογραφίες από τις χιονισμένες περιοχές στη gallery του Newsbomb.gr
Πού θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σήμερα στα ημιορεινά της ανατολικής Χαλκιδικής, της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, καθώς και σε περιοχές με υψόμετρο περίπου στα 200 και 300 μέτρα που δεν είναι κοντά στη θάλασσα. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις βορειότερες περιοχές και θα εξασθενήσουν. Παγερός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά που κατά τόπους στα βόρεια θα είναι ισχυρός τη νύχτα και γενικά νωρίς το πρωί τις επόμενες ημέρες.

Τι καιρό θα κάνει στην Αθήνα

Στην Αττική λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Στα ανατολικά και βόρεια είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα (υψόμετρο πάνω από 1.100 μέτρα). Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Παγωνιά στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -1 (μείον 1) έως 7 βαθμούς κελσίου. Παγετός νωρίς το πρωί.



newsbomb.gr