Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ... Ο ΑΣΑΝΤ ΛΕΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΙ ΑΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΝΤΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ...

Ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Άσαντ, χαρακτήρισε ως ‘προδότες’ τις κουρδικές πολιτοφυλακές στη Συρία που υποστηρίζονται από τις Ηνω...






Ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Άσαντ, χαρακτήρισε ως ‘προδότες’ τις κουρδικές πολιτοφυλακές στη Συρία που υποστηρίζονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

« Όταν μιλάμε για κουρδικές πολιτοφυλακές δεν εννοούμε μόνο τους Κούρδους, αλλά όλους όσους δουλεύουν για λογαριασμό μια ξένης χώρας, ιδιαίτερα υπό τη διοίκηση των ΗΠΑ, αυτοί είναι προδότες», είπε ο Άσαντ.




Ο Άσαντ δήλωσε επίσης ότι υποστηρίζει κάθε ρόλο του ΟΗΕ στις συριακές εκλογές, εφόσον σχετίζεται με τη συριακή κυριαρχία.

Οι δηλώσεις του Άσαντ έγιναν μετά τη συνάντηση με τον Ρώσο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ντμίτρι Ρογκοσίν, στη Συριακή αεροπορική βάση Χμέιμιμ.

Μετά τη συνάντηση, ο Ρογκοζίν δήλωσε ότι η Ρωσία θα είναι η μόνη χώρα που θα λάβει μέρος στην αποκατάσταση των ενεργειακών μονάδων της Συρίας.

Είπε, επίσης, ότι η Ρωσία και η Συρία θα δημιουργήσουν μια κοινή επιχείρηση για την ανάπτυξη των φωσφωρικών καταλοίπων στη Συρία.

«Ο πρόεδρος Μπασάρ Άσαντ», είπε ο Ρογκοζίν, «δεν επιθυμεί να συνεργασθεί με άλλες εταιρείες από χώρες που έχουν προδώσει τη Συρία σε ορισμένες χρονικές στιγμές».

Η Μόσχα σχεδιάζει επίσης να χρησιμοποιήσει λιμάνια της Συρίας για την εισαγωγή ρωσικών σιτηρών στη Συρία, το Ιράκ και άλλες χώρες.

(Στοιχεία από dnes.dir.bg, bta. bg)
The Hellenic Information Team