Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ: ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ!..

Στιγμές τρόμου έζησαν το βράδυ της Πέμπτης εγκλωβισμένοι οδηγοί που κατευθύνονταν προς Λιβαδειά, όταν δέχθηκαν επίθεση από Ρομά στο ύ...

Ρομά επιτέθηκαν, ξυλοκόπησαν και λήστεψαν εγκλωβισμένους οδηγούς στα χιόνια




Στιγμές τρόμου έζησαν το βράδυ της Πέμπτης εγκλωβισμένοι οδηγοί που κατευθύνονταν προς Λιβαδειά, όταν δέχθηκαν επίθεση από Ρομά στο ύψος της αερογέφυρας στο Πυρί της Θήβας.

Όπως αναφέρει το exeisminima.gr, σύμφωνα με μαρτυρία οδηγού κάποια στιγμή δημιουργήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα πριν την αερογέφυρα του Πυριού, το οποίο υπέθεσαν ότι οφείλονταν στην έντονη χιονόπτωση.




Μετά από λίγη ώρα, τα αυτοκίνητα επιχειρούσαν με δυσκολία να κάνουν αναστροφή και να συνεχίσουν την πορεία τους, από παράδρομο που περνά κάτω από τη γέφυρα του τρένου και οδηγεί στην πλατεία του Πυριού, χωρίς και πάλι να τα καταφέρουν.

Έντρομοι οι οδηγοί είδαν Ρομά να ξυλοκοπούν άλλους οδηγούς και να τους αρπάζουν κινητά και τσάντες, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν.

Πολλοί από τους οδηγούς επέστρεψαν πίσω προς την εθνική οδό, ενώ το συμβάν επιβεβαιώνεται και από υπάλληλο των διοδίων που ανέφερε ότι τουλάχιστον δυο οδηγοί αυτοκινήτων πέρασαν τα διόδια αιμόφυρτοι.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και αναγνώστρια στην ιστοσελίδα exeisminima.gr, η οποία έγραψε:

Ακριβώς έτσι ήταν τα πράγματα. Ξεκίνησα από Αθήνα για Λιβαδειά και λίγο μετά το Lidl της Θήβας, ακινητοποιηθήκαμε. Τα αυτοκίνητα ήταν κολλημένα μέχρι την γέφυρα της διασταύρωσης για Λιβαδειά.

Αφού μας ειδοποίησαν να κάνουμε αναστροφή (πράγμα αδύνατο με τόσο χιόνι στο δρόμο), στρίψαμε σε ένα δρόμο που οδηγούσε στην πόλη.

Εκεί πάλι ακινητοποιηθήκαμε γιατί δεν ήταν εύκολο για όλα τα αυτοκίνητα να ανέβουν μια ανηφόρα και μείναμε κολλημένοι κάτω από την γέφυρα του τρένου.

Ο οδηγός του μπροστινού οχήματος μου εξιστορούσε σοκαρισμένος την κατάσταση με τους Ρομα. Έκανα αναστροφή στο σημείο αυτό και επέστρεψα Αθήνα.

Η υπάλληλος των διοδίων μου έλεγε για τους 2 οδηγούς που ξυλοκοπήθηκαν από τους Ρομά. Αστυνομία; Περιφέρεια; Ακούει κανείςςςςςςςςςςςς;