Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ... ΒΙΝΤΕΟ; ΦΟΡΟΥΣΕ ΧΙΤΖΑΜΠ ΣΤΑ ΜΑΚΝΤΟΝΑΛΝΤΣ ΚΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ...!!

Μια νεαρή μουσουλμάνα φοιτήτρια που φορούσε χιτζάμπ δεν έγινε δεκτή σε κατάστημα ΜακΝτόναλντς στο βόρειο Λονδίνο, αν δεν έβγαζε πρώ...

Βίντεο: Στα ΜακΝτόναλντς αρνήθηκαν να σερβίρουν γυναίκα επειδή φορούσε χιτζάμπ




Μια νεαρή μουσουλμάνα φοιτήτρια που φορούσε χιτζάμπ δεν έγινε δεκτή σε κατάστημα ΜακΝτόναλντς στο βόρειο Λονδίνο, αν δεν έβγαζε πρώτα τη μαντίλα που κάλυπτε το πρόσωπό της. Το συμβάν έγινε το Σάββατο, όταν ο φύλακας στην είσοδο του καταστήματος ζήτησε από την κοπέλα να βγάλει πρώτα το χιτζάμπ και μετά να εισέλθει στο κατάστημα και να σταθεί στην ουρά για να παραγγείλει φαγητό.




Η 19χρονη φοιτήτρια, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, αρνήθηκε να υπακούσει στον άνδρα και δήλωσε πως ζει μόνιμα 19 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει κάτι παρόμοιο. Η νεαρή μουσουλμάνα φώναξε πως φορά το χιτζάμπ για θρησκευτικούς λόγους και δεν ντρέπεται γι' αυτό ενώ επέμεινε ότι θα συνεχίσει να στέκεται στην ουρά για να αγοράσει το φαγητό της, χωρίς να αφαιρέσει τη μαντίλα της.

Ένας πελάτης προσπάθησε να υπερασπιστεί την νεαρή φοιτήτρια, αλλά ο φύλακας του επιτέθηκε λεκτικά λέγοντάς του: «Αυτό δεν είναι δική σου δουλειά». Όμως, όταν τελικά το προσωπικό του καταστήματος συμφώνησε να εξυπηρετήσει την 19χρονη, εκείνη δήλωσε πως δεν θέλει τίποτα πλέον.

Μετά την δημοσιότητα που έλαβε το συμβάν, η διεύθυνση του ΜακΝτόναλντς με δήλωσή της στη βρετανική ιστοσελίδα The Independent ανέφερε: «Καλωσορίζουμε τους πελάτες κάθε θρησκεύματος και ειλικρινά ζητάμε συγγνώμη για το περιστατικό». Στην ίδια δήλωση τονίζεται πως δεν είναι πολιτική του καταστήματος να μη δέχεται πελάτες που φορούν χιτζάμπ ή οποιαδήποτε άλλη θρησκευτική ενδυμασία και αναφέρεται, επίσης, ότι ο συγκεκριμένος φύλακας έχει ήδη απολυθεί.


protothema.gr