Beaking News

Σάββατο, Δεκεμβρίου 09, 2017

ΚΡΗΤΗ: ΠΕΠΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΚΟΡΝΕΛΑΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ

Μυστηριώδης εξαφάνιση στην Κρήτη - Αναζητούν τον Κωστή Κορνελάκη


Σε υπόθεση - θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση ενός νέου άνδρα στην Κρήτη και συγκεκριμένα του Κωστή Κορνελάκη, 34 ετών τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν απο ένα χρόνο από την την ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας.

Την περίεργη ιστορία εξαφάνισης με πρωταγωνιστή τον Κρητικό που αγνοείται ερεύνησε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολουλη «Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου.
Πώς εξαφανίστηκε ο Κωστής

Τα ίχνη του χάθηκαν ξαφνικά στα τέλη Νοεμβρίου 2016 από το χωριό Πεύκοι. Θα έμενε για λίγες μέρες στο σπίτι του πατέρα του, για να τον βοηθήσει να μαζέψουν τις ελιές.

Κανείς όμως δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στα επικίνδυνα σημάδια…

Τη νύχτα πριν εξαφανιστεί τσακωνόταν άγρια στο τηλέφωνο και οι φωνές του ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά. Μάρτυρας αποκάλυψε αργότερα πως επιβιβάστηκε σε ένα άσπρο αυτοκίνητο με έναν άγνωστο οδηγό, αλλά κανείς δεν γνωρίζει προς τα πού κατευθύνθηκαν.

Από τότε δεν υπήρξε κανένα σημάδι ζωής του.

Η έρευνα της εκπομπής αποκάλυψε πως λίγο καιρό πριν χαθεί, δεχόταν απειλές από αλλοδαπούς που κατοικούν στον Άγιο Νικόλαο για εκατόν πενήντα ευρώ που ισχυρίστηκαν ότι τους χρωστούσε.

Ο Κωστής είχε εκμυστηρευτεί στην αγαπημένη του αδελφή πως ήταν έτοιμος να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του. Όμως δεν πρόλαβε κι όπως όλα δείχνουν, έπεσε στα δίχτυα ενός αδίστακτου κυκλώματος…

«Κάποιος πήρε τον Κωστή με αυτοκίνητο»

Το «Τούνελ» βρέθηκε στο μικρό χωριό απ' όπου χάθηκε ο Κωστής. Οι κάτοικοι γνώριζαν καλά τον αγνοούμενο άνδρα. Ο ιδιοκτήτης του καφενείου που μίλησε στον ρεπόρτερ της εκπομπής, θυμήθηκε πως λίγο πριν χαθεί σύχναζε στο μαγαζί του. Τον περιέγραψε σαν ένα ήσυχο άνθρωπο, που δεν δημιουργούσε προβλήματα.

Οι κάτοικοι του χωριού τον θυμούνται να εμφανίζεται στο χωριό, στο σπίτι του πατέρα του κατά διαστήματα, όταν έφευγε από την Ιεράπετρα . Σε κάποιους πέρασε από το μυαλό μήπως ο Κωστής μετά τον χαμό του, έφυγε στο εξωτερικό.

Η αδελφή του Χριστίνα μίλησε στο «Τούνελ» έξω από το σπίτι του πατέρα τους απ' όπου χάθηκε ο 34χρονος. Ανέφερε πως ήταν πολύ δεμένοι μεταξύ τους και συχνά ο Κωστής της εκμυστηρευόταν τους προβληματισμούς που είχε και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε.
«Μου είχε εμπιστευθεί πως ήθελε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του και πως κάτι προετοίμαζε. Προτίμησε να μου πει τις λεπτομέρειες όταν θα βρισκόμασταν από κοντά, αλλά δεν προλάβαμε, γιατί εξαφανίστηκε», είπε συγκινημένη.

Ο Γιώργος Κορνελάκης μίλησε για το διάστημα των δέκα ημερών που είχε φιλοξενήσει το γιο του στο χωριό. Ένα απόγευμα που γύρισε στο σπίτι , ο Κώστας έλειπε. Στην αρχή δεν ανησύχησε. Πίστευε πως πήγε στην πόλη της Ιεράπετρας ή στο Ηράκλειο, όπως συνήθιζε. Ανέφερε πως το προηγούμενο βράδυ πριν χαθεί, ήταν πολύ αναστατωμένος. Μάλωνε με κάποιον έντονα στο τηλέφωνο και οι φωνές του ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά. Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο αλλά δεν έμαθε με ποιον τσακωνόταν. Όταν τον ρωτούσε, ο Κωστής έλεγε πως μιλούσε με κάποιους Αλβανούς χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Απείλησαν τον Κωστή λίγο πριν χαθεί…»

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του Κωστή συμμετείχε και ο θείος του Μανώλης Γιαννακουδάκης που μίλησε στο «Τούνελ». Όπως είπε ρώτησε γνωστούς και φίλους του αγνοούμενου ανιψιού του, αλλά δεν κατάφερε να μάθει πολλά πράγματα. Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως κάποιοι γνωρίζουν και δεν έχουν μιλήσει μέχρι σήμερα, πιθανότατα από φόβο.

«Δεν είχε να μοιράσει τίποτε με κανέναν. Ήταν ήσυχο παιδί και τον τελευταίο καιρό έμενε μαζί μου. Λίγες μέρες πριν χαθεί, ένας Αλβανός που ζει στον Άγιο Νικόλαο, κάλεσε στο δικό μου τηλέφωνο και ζήτησε τον ανιψιό μου. Ο Κωστής μου έκανε νόημα πως δεν ήθελε να του μιλήσει. Ρώτησα τον Αλβανό, τι ζητά και μου απάντησε πως ο Κωστής του χρώσταγε χρήματα. Προσπάθησα να μάθω λεπτομέρειες και μου είπε κοφτά «Ξέρει αυτός». Στη συνέχεια ρώτησα τον ανιψιό μου τι συμβαίνει και εκείνος αρνήθηκε πως χρωστούσε χρήματα σε κάποιον. Μιλάμε για εκατόν πενήντα ευρώ, απ΄ότι μου είπαν».

Σε λίγη ώρα ένας άλλος Αλβανός κάλεσε ξανά τον θείο του αγνοούμενου και με απειλητικό ύφος επανέλαβε ότι ο Κωστής πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα που χρωστάει στο φίλο του, για να μην τον βλάψει.

Λίγες μέρες μετά έφυγε για το χωριό του πατέρα του απ' όπου και χάθηκε.


« Προηγουμενη
Επομενη »