Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΓΟΛΓΟΘΑΣ» ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΛΛΑΤΟΥ... ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΣΕΚ ΑΠ

Από τη ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ Από τη ζεστή αγκαλιά αγάπης της οικογένειάς του ο Αλκης της «Βροχής» βρέθηκε ξαφνικά στον Ευαγγελισμό. ...








Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Από τη ζεστή αγκαλιά αγάπης της οικογένειάς του ο Αλκης της «Βροχής» βρέθηκε ξαφνικά στον Ευαγγελισμό.




Ο αυτιστικός γιος του Δημήτρη Κολλάτου, αφήνοντας για λίγο το δωμάτιο στη μικρή μονάδα της Αίγινας που φροντίζει άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες, ήρθε στο πατρικό του σπίτι στο Κολωνάκι για τις γιορτές.

Ηταν ευκαιρία όμως για τον 40χρονο άνδρα να υποβληθεί σε ένα εξονυχιστικό γενικό check up και ο πατέρας του τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Επί δύο ώρες ο γνωστός σκηνοθέτης προσπαθούσε να πείσει τον Αλκη πως ήταν για το καλό του, μα εκείνος αρνιόταν πεισματικά. «Δεν του αρέσουν καθόλου οι σύριγγες και αντιστάθηκε με σθένος».






«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό με την ευγένεια και την ανθρωπιά που τους διακρίνει του έκαναν ολική νάρκωση κι έτσι του πήραν αίμα και προχώρησαν σε μια σειρά άλλων εξετάσεων» δήλωσε στην «Εspresso» ο αδελφός του και γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Κολλάτος. Και συνέχισε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Δημήτρη Χονδρό, διευθυντή του αξονικού τομογράφου, την αναισθησιολόγο Ειρήνη Σκόνδρα και όλο το επιτελείο των γιατρών».

Ο πρωταγωνιστής της πολιτικής σάτιρας «Alexis & Yanis» έχει μεγάλη αδυναμία στον αυτιστικό αδελφό του, τον οποίο και υποδύθηκε στην ταινία «Η ζωή με τον Αλκη». Μάλιστα, ανέφερε με καμάρι πως ο Αλκης ξεπέρασε κάποια στιγμή σε δημοτικότητα τον πατέρα του κι έγραψε στο facebook μια απίθανη ιστορία, όπου δύο γεροντάκια στην Ηπειρο όταν ξαφνικά είδαν μπροστά τους τον Δημήτρη Κολλάτο είπε ο ένας στον άλλον: «Είν' ο πατέρας τ' Αλκη, ο σκηνοθέτης»!

espressonews