Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ!

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ NEWSIT.GR Πρώην οδηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου και εν ενεργεία μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή είναι ανάμεσα στου...

Επεισόδια στο Μετς: Πρώην οδηγός του Μιχαλολιάκου ανάμεσα στους συλληφθέντες | Newsit.gr





ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ NEWSIT.GR

Πρώην οδηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου και εν ενεργεία μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Μετς, το βράδυ του Σαββάτου (09.12.2017).




Τα θλιβερά επεισόδια μετά το τέλος της αναμέτρησης βόλεϊ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Εθνικό Πειραιώς στο Μετς, φαίνεται πως έχουν… ερυθρόλευκη απόχρωση.

Συνολικά, συνελήφθησαν εννέα άτομα. Αρχικά έγιναν 11 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 9 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι οκτώ από τους συλληφθέντες είναι Έλληνες, ηλικίας από 16 έως 39 ετών και ο ένας Αλβανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr από την αστυνομία εκτιμάται πως πίσω από την επίθεση είναι οπαδοί του Ολυμπιακού. Άλλωστε, κάποιοι από τους συλληφθέντες είναι «γνωστοί» οπαδοί των «ερυθρόλευκων» και έχουν… απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

Ανάμεσα σε αυτούς, και ο πρώην οδηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου και εν ενεργεία μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή.