Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

9ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Ν΄ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΙΑΛ ΧΙΟΥ - ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ

Το παιδί σώθηκε την τελευταία στιγμή - Στο κορμάκι του διακρίνονταν έντονα τα σημάδια από ξυλοδαρμό - Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ν...





Το παιδί σώθηκε την τελευταία στιγμή - Στο κορμάκι του διακρίνονταν έντονα τα σημάδια από ξυλοδαρμό - Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πρόλαβαν οι αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία στο κέντρο υποδοχής προσφύγων στη ΒΙ.ΑΛ. της Χίου ένα ανήλικο προσφυγόπουλο μόλις 9 χρόνων, την στιγμή που επιχειρούσε να βάλει τέλος στη ζωή του!






Το 9χρονο αγοράκι από την Συρία, που έχει βρεθεί ασυνόδευτο στην Ελλάδα και φιλοξενείται στον χώρο, επιχείρησε να απαγχονιστεί στις 10 παρά 20 τη νύχτα της Παρασκευής, φτιάχνοντας αυτοσχέδιο βρόγχο με το μανίκι μιας μπλούζας του και κρεμώντας τον από ένα ξύλινο δοκάρι! Ευτυχώς, οι αστυνομικοί το αντιλήφθηκαν να αιωρείται και κατάφεραν να το ξεκρεμάσουν πριν συμβεί το μοιραίο.

Ο 9χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Χίου, όπου νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Ωστόσο, δεν εξήγησε τους λόγους που το ώθησαν στην απόπειρα αυτοχειρίας και οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει κακοποιηθεί από άλλους αλλοδαπούς που φιλοξενούνται στη ΒΙ.ΑΛ..