Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ...!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΟ 19ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: «ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ 2,6 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ»

Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του 19χρονου μοντέλου από τη Μυτιλήνη, που συνελήφθη σ...

Αποκάλυψη - «βόμβα» από το 19χρονο μοντέλο: «Αυτός μου έδωσε τα 2,6 κιλά κοκαΐνης»




Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του 19χρονου μοντέλου από τη Μυτιλήνη, που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», τη νεαρή κοπέλα συνόδευαν στην Αιθιοπία δύο Ρουμάνοι, με τους οποίους μάλιστα η Ειρήνη έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο, στο «Aldi Guest House», στην Αντίς Αµπέµπα.




Πρόκειται για τον 28χρονο Petrica, γεννημένο στο Βουκουρέστι και τον 37χρονο Nicusor, με καταγωγή από ένα χωριό στα Νότια Καρπάθια.

Δύο πρόσωπα τα οποία η 19χρονη γνώριζε ως «Πέτρο» και «Νίκο», ενώ για τον πρώτο ήξερε πως έχει ελληνικό επίθετο, το οποίο φυσικά δεν έχει καμία σχέση µε αυτό που αναγράφεται στο διαβατήριό του.

Το μοντέλο, από τις γυναικείες φυλακές ανηλίκων του Χονγκ Κονγκ όπου κρατείται, φέρεται να έχει δώσει στις Αρχές τα ονόματα των δύο ανδρών - όπως τουλάχιστον εκείνη τα γνώριζε - και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Παράλληλα, εμφανίζεται να έχει αποκαλύψει και την εμπλοκή ενός άλλου άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα µε όσα υποστηρίζει, έδωσε στον «Πέτρο» (Petrica) την τσάντα με την κοκαΐνη και εκείνος µε τη σειρά του την «πέρασε» σε εκείνη.

Η νεαρή υποστηρίζει, μάλιστα, ότι το περιστατικό αυτό έγινε σε χώρο όπου υπήρχε κάμερα, επομένως το πρόσωπο του άνδρα έχει καταγραφεί.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα διαβατήρια των δύο Ρουμάνων εκδόθηκαν στην Αθήνα, και μάλιστα πολύ πρόσφατα.
Του Petrica εκδόθηκε στις 21 Αυγούστου 2017, ενώ του Nicusor στις 10 Νοεμβρίου 2017.

Ένα ακόμη πολύ περίεργο στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι στο πλήρες όνομα του Petrica αντιστοιχούν 290 νούμερα κινητών τηλεφώνων (!) στη Μυτιλήνη, ενώ άτομο με αυτό το όνομα εμφανίζεται στο Επιμελητήριο του νησιού να έχει ανοίξει κατάστημα πώλησης και επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ολοκαίνουριο, όμως, ήταν και το διαβατήριο της 19χρονης, το οποίο εκδόθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2017, µμόλις 21 ημέρες μετά την αναχώρησή της από τη Μυτιλήνη για την Καλαμάτα, όπου υποτίθεται ότι θα πήγαινε να σπουδάσει.




Με το νέο της διαβατήριο, η 19χρονη ταξίδεψε στο Παρίσι, από όπου στις 30 Οκτωβρίου «ανέβασε» στα social media δύο φωτογραφίες. Στη μία απαθανατίζεται η ίδια, κάτι που προδίδει την παρουσία, τουλάχιστον, ενός ακόμη ατόμου, το οποίο και τράβηξε τη φωτογραφία.

Στις 17 Νοεμβρίου - και αφού έχει ταξιδέψει σε Ντουµπάι, Αίγυπτο, Κύπρο και Αθήνα, όπως προκύπτει από τα µμηνύματά στο Facebook, προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Μπόλε στην Αντίς Αµπέµπα και «ανεβάζει» μια φωτογραφία της.

Ενθουσιασμένη από το ταξίδι, θα ποστάρει και δεύτερη φωτογραφία την επομένη, στην οποία ποζάρει γράφοντας τη λεζάντα «Life is short. Enjoy it».

Η τελευταία φωτογραφία που «ανέβηκε» στους λογαριασμούς της είναι τραβηγμένη από το δωμάτιο του ξενοδοχείου «Aldi Guest House», στο οποίο διέμεναν και οι δύο Ρουμάνοι.

newsbomb.gr