Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΗΚΩΣΕ DRONES ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ 15 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΣΙΝΑ...

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ οπλισμένα drones του στρατού ακινητοποίησαν 2 οχήματα 4×4, στα οποία επέβαιναν οι δράστες του...

drone




Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ οπλισμένα drones του στρατού ακινητοποίησαν 2 οχήματα 4×4, στα οποία επέβαιναν οι δράστες του μακελειού, και σκότωσαν 15.




Συγκεκριμένα με το που εντόπισαν τα οχήματα στην περιοχή Αλ-Ρίσα, τα βομβάρδισαν.
Τα νεα στοιχεία μέσα από μαρτυρίες για την επίθεση είναι σοκαριστικά. Μασκοφόροι περικύκλωσαν το τζαμί και άρχισαν να πυροβολούν. Στην συνέχεια κάποιοι από αυτούς που είχαν ζωστεί με εκρηκτικά μπήκαν μέσα και ανατινάχτηκαν!

Ο κόσμος άρχισε να τρέχει πανικόβλητος να ξεφύγει και όσοι από τους δράστες είχαν μείνει έξω γάζωναν όποιον προσπαθούσε να ξεφύγει! Σύμφωνα με μαρτυρίες οι δράστες πυροβολούσαν ακόμα και τα ασθενοφόρα!

Αιγύπτιοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι οι επιτιθέμενοι πυροδότησαν μια βόμβα προτού ανοίξουν πυρ εναντίον των πιστών στη διάρκεια της μεγάλης προσευχής της Παρασκευής.

Το τέμενος βρίσκεται σε μια περιοχή όπου ο αρχές μάχονται με το αιγυπτιακό παρακλάδι της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος. Πρόκειται για το τέμενος Αλ Ραουντά στο κέντρο της πόλης Μπιρ Αλ Αμπντ.

Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη για την αιματηρή επίθεση.

Ο Πρόεδρος της Αιγύπτου κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος.