Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΧΩΡΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΑΠ΄ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΗΛΩΣΑΝ ΟΛΑ!

Ζημιές που αγγίζουν μέχρι και τις 3.000 ευρώ, κατέγραψαν οι ιδιοκτήτες της «Οικόπολις» στον χώρο ανακύκλωσης στο πρώην εργοστάσιο της...





Ζημιές που αγγίζουν μέχρι και τις 3.000 ευρώ, κατέγραψαν οι ιδιοκτήτες της «Οικόπολις» στον χώρο ανακύκλωσης στο πρώην εργοστάσιο της ΒΙ.ΑΛ.. Όπως κατήγγειλε εκ μέρους της εταιρείας ο Π. Μανδάλας, το βράδυ της Δευτέρας εξαιτίας της ισχυρής νεροποντής, δεκάδες άτομα μη έχοντας τρόπο να προστατευθούν από την βροχή, έσπασαν το λουκέτο και την αλυσίδα μπουκάροντας στο κτίριο της ανακύκλωσης και προκαλώντας σημαντικές φθορές.




«Αργά το βράδυ της Δευτέρας μας ειδοποίησε ένας υπάλληλος ότι η πόρτα είναι ανοιχτή. Μετά από λίγη ώρα διαπιστώσαμε ότι έλειπαν τα πετρέλαια που είχαμε μέσα, μεγάλη ποσότητα βενζίνης ενώ είχε ξηλωθεί και ο πίνακας της πρέσας. Είχαν ξηλώσει τις παλέτες για να της βάλουν κάτω από τις σκηνές για να μη βρέχονται καθώς και μουσαμάδες που είχαμε για να σκεπάζουμε τα ανακυκλώσιμα. Δυστυχώς κανείς από την Αστυνομία δεν κατάλαβε κάτι», ανέφερε ο ίδιος στον «π», σημειώνοντας ότι έχει κατατεθεί αναφορά στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου.

Άγνοια για το περιστατικό μέχρι τη στιγμή της επικοινωνίας του με τον «π» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γ. Μπελέγρης που αρκέστηκε να αναφέρει σε μεταγενέστερη επικοινωνία του ότι το συμβάν καταγράφηκε από την Α.Δ. Χίου.

Καμία πρόνοια
Ο φόβος πάντως της εισόδου προσφύγων και μεταναστών στον χώρο της ανακύκλωσης, ως μοναδικό μέσο προστασίας από τις ακραίες καιρικές συνθήκες, είχε διατυπωθεί ήδη από το καλοκαίρι χωρίς κανείς να μεριμνήσει για την φρούρηση του κτιρίου το οποίο αποτελεί «ωρολογιακή βόμβα» με δεδομένο ότι μέσα φυλάσσονται εκατοντάδες κιλά ανακυκλώσιμων – εύφλεκτων υλικών όπως χαρτί και πλαστικό.

Να σημειωθεί πάντως ότι το βράδυ της Δευτέρας υπήρχε, σύμφωνα με ανώτερο αστυνομικό στέλεχος της Α.Δ. Χίου, ισχυρή αστυνομική παρουσία στη ΒΙ.ΑΛ..

politischios