Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΝΕΑΡΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά την νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο στο κέντρο της πόλης των Χανίων, όταν στρατιωτικοί που συμμετ...




Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά την νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο στο κέντρο της πόλης των Χανίων, όταν στρατιωτικοί που συμμετέχουν στην πολυεθνική άσκηση «Νηρηίς» επιτέθηκαν σε δύο Χανιώτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το περιστατικό συνέβη έξω από τον Δημοτικό Κήπο Χανίων, όταν δύο Χανιώτες πήγαν να μπουν στο αυτοκίνητό τους.




Εκείνη την ώρα περνούσαν τέσσερις Βρετανοί στρατιωτικοί με πολιτικά, οι οποίοι σύμφωνα με την καταγγελία, επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν τον έναν από τους δύο Χανιώτες ο οποίος υπέστη συντριπτικό κάταγμα στην μύτη και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων.


Στο μεταξύ ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές αρχές και με την συμβολή του άλλου Χανιώτη εντοπίστηκαν οι δύο από τους «νταήδες» οι οποίοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο εναντίον των οποίων υποβλήθηκε μήνυση.

Να σημειωθεί πως το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο των Χανίων ήταν αισθητή η παρουσία πολλών ομάδων στρατιωτικών οι οποίοι βρίσκονται στα Χανιά στο πλαίσιο της μεγάλης πολυεθνικής αεροναυτικής άσκησης η οποία διεξάγεται στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης με επίκεντρο τον όρμο της Σούδας.

Η άσκηση αναμένεται να ολοκληρωθεί το ερχόμενο Σάββατο 25 Νοεμβρίου και οι αρμόδιοι πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους για να μην δημιουργηθούν άλλα επεισόδια σε βάρος πολιτών.

flashnews.gr