Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΛΑΚΗ... ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Μικρά παιδιά νοσηλεύονται σε θαλάμους της κλινικής, με τα ποντίκια να κόβουν βόλτες. Οι εικόνες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο, δείχνουν ...





Μικρά παιδιά νοσηλεύονται σε θαλάμους της κλινικής, με τα ποντίκια να κόβουν βόλτες. Οι εικόνες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο, δείχνουν την κατάσταση...





Οι εικόνες με ποντίκια μέσα στην Παιδιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ, να κόβουν βόλτες στους θαλάμους, ανάμεσα στα κρεβάτια όπου νοσηλεύονται παιδιά, προκαλούν αίσθηση. Οι φωτογραφίες που ανέβασε μια γυναίκα που επισκέφθηκε την παιδιατρική κλινική, μαρτυρούν την κατάσταση που επικρατεί. Η γυναίκα επισκέφτηκε στην παιδιατρική συγγενικό της πρόσωπο και αντιμετώπισε μια καθημερινότητα για την οποία όπως φαίνεται είναι όλοι ενήμεροι.



Ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, κ. Τασσόπουλος, δίνει τη δική του απάντηση αναφορικά με το εν λόγω περιστατικό, αναφέροντας – μεταξύ άλλων – ότι από μεριάς του νοσοκομείου γίνονται συνεχείς έλεγχοι και καθαρισμοί, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει έλεγχος και για το συγκεκριμένο περιστατικό με τα ποντίκια που… «έκοβαν» βόλτες μέσα στο θάλαμο.
Τα ποντίκια στην παιδιατρική του ΠΑΓΝΗ




Αναλυτικά η απάντηση του κ. Τασσόπουλου: «Οι χώροι του νοσοκομείου συνεχώς ελέγχονται, καθαρίζονται και απολυμαίνονται τόσο περιμετρικά (περίπου 64 στρέμματα έκταση με κήπους), όσο και εσωτερικά. Υπάρχει Επόπτης δημόσιας υγείας και εταιρία απεντόμωσης, η οποία έχει εγκαταστήσει και δολωματικούς σταθμούς, ώστε να μην υπάρχουν τυχόν τέτοια φαινόμενα.

Στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, έχει γίνει εξωτερική περίφραξη, επειδή βρίσκεται στο ισόγειο και σε ανοικτό χώρο. Επιπλέον, ολοκληρώνεται η αντικατάσταση των προστατευτικών σητών, οι οποίες θα πρέπει να κλείνουν, κατά την έξοδο των επισκεπτών και εργαζομένων στον περιβάλλοντα χώρο. Ήδη, γίνεται ενδελεχής έλεγχος από τα ειδικά συνεργεία για το εν λόγω περιστατικό του δημοσιεύματός σας».

Πηγή: neakriti.gr, cretalive.gr