Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΗΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΗ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ - ΔΥΟ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ

Νεκρή με τραύματα από μαχαίρι βρέθηκε γυναίκα στην περιοχή Λεήμονα, στη Σκάλα Λακωνίας. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα ήταν χ...




Νεκρή με τραύματα από μαχαίρι βρέθηκε γυναίκα στην περιοχή Λεήμονα, στη Σκάλα Λακωνίας.




Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα ήταν χήρα και έμενε μόνης της σε στο σπίτι ενώ τα δύο παιδιά της κατοικούν στην Αθήνα.
Εξετάζεται το ενδεχόμενο της ληστείας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες είχε παραβιαστεί η πόρτα της.
Η αστυνομία εξετάζει όλα τα στοιχεία ενώ οι έρευνες για την υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη.

protothema.gr

ΝΕΟΤΕΡΑ




Σε δυο προσαγωγές υπόπτων έχουν προχωρήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπάρτης στο πλαίσιο της έρευνας για την δολοφονία της 63χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή με τραύματα από μαχαίρι, μέσα στο σπίτι της στην κοινότητα Λεήμονα, στη Σκάλα Λακωνίας.



Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται ένας Μαροκινός και ένας Μολδαβός που εντοπίστηκαν στην περιοχή και κρίθηκαν ύποπτοι επειδή δεν κατοικούν εκεί. Οι αστυνομικοί ερευνούν αν πρόκειται για τους δράστες του στυγερού εγκλήματος. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη το πρωί, όταν μια συγγενής της ανησύχησε που δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και πήγε στο σπίτι της.

Στο χωριό έχει φτάσει ιατροδικαστής από Αθήνα, που εξετάζει τη σορό της 63χρονη για να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, η γυναίκα έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος και το κεφάλι της. Η πόρτα του σπιτιού της ήταν παραβιασμένη και τα δωμάτια άνω-κάτω, γεγονός που οδηγεί στην εκδοχή της ληστείας μετά φόνου.

Ωστόσο, προκαλεί απορίες πώς κανείς δεν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, αν και το σπίτι βρίσκεται στην είσοδο του οικισμού του Λεήμονα. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η άτυχη χήρα, που ζούσε μόνη καθώς τα δύο παιδιά της κατοικούν στην Αθήνα, να αναγνώρισε τον ή τους δράστες κι αυτό στάθηκε μοιραίο γι’ αυτήν.

protothema.gr