Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΡΙΚΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΡΟΡΡΙ... ΤΗΝ ΒΙΑΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ

Ήταν τον Δεκέμβριο του 2012 που η μικρή Poppi Worthington κατέρρευσε στο σπίτι της. Η πρώτη έρευνα για τον θάνατό της διήρκεσε 7 λεπτ...





Ήταν τον Δεκέμβριο του 2012 που η μικρή Poppi Worthington κατέρρευσε στο σπίτι της. Η πρώτη έρευνα για τον θάνατό της διήρκεσε 7 λεπτά υπό άκρα μυστικότητα.
Ανοίγει νέα έρευνα για τον θάνατο της 13 μηνών Poppi Worthington. Θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις γύρω από τον θάνατό της ο πατέρας της Paul. Η αμφισβητούμενη πρώτη ακρόαση για τον θάνατό της ήταν υπό άκρα μυστικότητα και διήρκησε μόλις 7 λεπτά.




Ο Paul Worthington διέφυγε τη δίωξη για εμπλοκή του στον θάνατο της κόρης του Poppi καθώς η αστυνομία είχε χάσει σημαντικά στοιχεία. Ο 49χρονος θα κληθεί πλέον να δώσει απαντήσεις στη νέα έρευνα που ανοίγουν οι αρχές.

Ο δικαστής Peter jackson κατέληξε στο συμπέρασμα τον Ιανουάριο του 2016 πως ο 49χρονος πατέρας είχε επιτεθεί σεξουαλικά στη 13 μηνών κορούλα του πριν την κατάρρευσή της.

Είπε ότι η «αιμορραγία» της μικρής Poppi εντός 15 λεπτών από την κλήση στην αστυνομία θα μπορούσε να εξηγηθεί λογικά μόνο ως αποτέλεσμα διεισδυτικού τραύματος.

Τα τραγικά σφάλματα των αρχών




Ανέφερε επίσης 12 σοβαρά σφάλματα και παραλείψεις από την αστυνομία, τους κοινωνικούς λειτουργούς και το ιατρικό προσωπικό. Αυτό σήμαινε ότι τα πιο βασικά στοιχεία χάθηκαν ή δεν συγκεντρώθηκαν ποτέ.

Η αστυνομία κατάφερε να συλλέξει σημαντικά στοιχεία. Όπως τον φορητό υπολογιστή του, την τελευταία πάνα της Poppi, τα ρούχα και τα κλινοσκεπάσματα από το νοσοκομείο.

Δεν έγιναν ιατροδικαστικές εξετάσεις, δεν ασφαλίστηκε το σπίτι και οι γονείς δεν ανακρίθηκαν ποτέ από την αστυνομία. Η αστυνομία και οι κοινωνικές υπηρεσίες προσπάθησαν να καλύψουν τα σοβαρά λάθη τους.

Η αρχική έρευνα για τον θάνατο της μικρής Poppi το 2014 είχε διαρκέσει μόλις 7 λεπτά. Δεν είχαν ακουστεί στοιχεία. Ο ιατροδικαστής υπέγραψε ετυμηγορία που αργότερα κηρύχθηκε παράνομη.

Τα γεγονότα γύρω από τον θάνατο της μικρής Poppi άρχισαν να δημοσιοποιούνται μετά από 18 μήνες νομικού πολέμου από την Dailymail και άλλα μέσα.

Η τελευταία ακροαματική διαδικασία έρχεται σχεδόν πέντε χρόνια μετά αφότου η Poppi πέθανε από τα τραύματα που υπέστη. Ο πατέρας της, που παρακολουθούσε πορνογραφικό υλικό, την είχε πάρει στο κρεβάτι του στο σπίτι της οικογένειας τον Δεκέμβριο του 2012.

Σύμφωνα με γιατρό η μικρή Poppi είχε υποστεί εσωτερικούς τραυματισμούς πριν πεθάνει που ταιριάζουν με σεξουαλική κακοποίηση. Δεν είχε εξακριβωθεί ωστόσο η επίσημη αιτία θανάτου.

Πηγή: Dailymail