Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΥΧΤΑ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ: ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης (15/11), ο αριθμός των νεκρών ανέρχονταν στους δεκαπέντε (δέκα άνδρες και πέντε γυναίκες) ενώ σύμφω...

Νύχτα θρίλερ στη Μάνδρα: Ψάχνουν για αγνοούμενους στις λάσπες




Μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης (15/11), ο αριθμός των νεκρών ανέρχονταν στους δεκαπέντε (δέκα άνδρες και πέντε γυναίκες) ενώ σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, ο αριθμός πιθανόν να αυξηθεί καθώς υπάρχουν αγνοούμενοι.




Συγγενείς αγνοουμένων, έχουν ενημερώσει τις Αρχές ότι δεν μπορούν να βρουν και να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με την Πυροσβεστική να καταβάλει αγωνιώδεις προσπάθειες για τον εντοπισμό τους.

Κυριολεκτικά, κάτοικοι και πυροσβέστες δίνουν μάχη μέσα στο νερό και τη λάσπη για να βρουν τυχόν εγκλωβισμένους. Οι ελπίδες ωστόσο όσο περνούν βασανιστικά οι ώρες, λιγοστεύουν και εκφράζονται φόβοι ότι ακόμα και να βρεθούν αγνοούμενοι θα είναι αργά…

Οι έρευνες της Πυροσβεστικής εστιάζουν κυρίως στα οχήματα που έχουν παρασυρθεί από τους χειμάρρους για τυχόν εγκλωβισμένους οδηγούς.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές δίνουν μάχη και με το χρόνο καθώς τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/11) νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει εκ νέου με σφοδρές βροχοπτώσεις τις ήδη πληγείσες περιοχές.

newsbomb.gr