Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΕΘΗΚΕ Η «ΑΠΑΛΛΑΓΗ» ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΣΗ...!!! ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟ… ΚΩΜΙΚΟ

Εφημερίδα «Στόχος»:  Ούτε ένας, ούτε δυο, ούτε τρεις είναι οι αποκαλούμενοι «καλλιτέχνες» που έφτιαξαν καριέρες στην Πατρίδα ΜΑΣ βρί...






Εφημερίδα «Στόχος»: Ούτε ένας, ούτε δυο, ούτε τρεις είναι οι αποκαλούμενοι «καλλιτέχνες» που έφτιαξαν καριέρες στην Πατρίδα ΜΑΣ βρίζοντας και προσβάλλοντας ακόμη και την Σημαία (και πόσους τέτοιους δεν έκανε μέχρι και βουλευτές ο… κυρίαρχος ελληνικός λαός).

Πρώτος και καλύτερος ο Τζίμης Πανούσης (που κουβάλαγε και την μάνα του για να πάρει απαλλαγή από τον Στρατό) τα… κατορθώματα του οποίου είναι γνωστά. Αλλά βλέπετε γερνάει, οπότε έπρεπε να βρεθεί ο διάδοχος. Και βρέθηκε στο πρόσωπο του καραφλού κωμικού, Σίλα Σεραφείμ, που τον αποκαλούν αμερικανιστί stand up comedian. Αυτός ο τύπος λοιπόν θεωρείται μεγάλος… χιουμορίστας και φυ-σικά ανήκει στο γνωστό ιδεολογικό χώρο. Και για να γίνει πιο γνωστός ακολούθησε την δοκιμασμένη συνταγή, να προσβάλει την Ελληνική Σημαία και το Έθνος με αυτό που ονομάζει παράσταση. Η φωτογράφιση άλλωστε που διάλεξε για να την διαφημίσει τα λέει όλα.




Σε ρόλο χασάπη ο καραφλός κωμικός, με αίματα στην ποδιά του και στην Σημαία ΜΑΣ για να περάσει το ιδεολογικό του μήνυμα, που δεν είναι άλλο από αυτό που όλοι φαντάζεστε. Άλλωστε δεν κρύβει την χολή της παράστασης ούτε ο ίδιος, παραδίδοντας μαθήματα ιστορίας και ανατρέποντας όλα όσα νομίζαμε ότι γνωρίζουμε για την ιστορία μας, όπως λέει ο ίδιος περιχαρής! Μάλιστα διαφημίζοντας αυτό που αποκαλεί παράσταση, αλλά δεν είναι τίποτε άλλο από εμετική προπαγάνδα, λέει:

«Η ιστορία είναι χρήσιμη, επειδή βλέποντας κανείς το παρελθόν, μπορεί να διαβάσει το μέλλον. Μόνη προϋπόθεση, η αλήθεια των γεγονότων. Γνωρίζετε άραγε: Ότι η ιστορία του ελληνικού έθνους, ξεκινάει με τη δημιουργία του κόσμου; Ότι στην Αρχαία Ελλάδα κάπνιζαν μπάφους; Πως ο Μεγαλέξανδρος, δεν ήταν Μακεδόνας; Ότι η πρώτη πορνοστάρ στον κόσμο ήταν μια αυτοκράτειρα του Βυζαντίου; Ότι η επανάσταση του 1821 δεν είχε σκοπό την απελευθέρωση απ’ τους Τούρκους; Από ποιον πραγματικά ειπώθηκε το ΟΧΙ το 1940 στους Ιταλούς και τους Γερμανούς; Πότε ο στρατός αντικατέστησε τα άρβυλα με αθλητικά παπούτσια του τένις; Ότι ο χειρότερος εχθρός του Έλληνα είναι ο εαυτός του; Πως το μόνο που μαθαίνουμε απ’ την Ιστορία είναι ότι επαναλαμβάνεται; Ότι ο Τσίπρας, δεν έχει κάνει τίποτα που δεν έχει συμβεί στο παρελθόν, επανειλημμένως; Η 18η Μπρυμαίρ του Λουδοβίκου Βοναπάρτη, αρχίζει με το διάσημο ρητό του Μαρξ: «Ο Χέγκελ λέει κάπου ότι όλα τα γεγονότα και οι προσωπικότητες της ιστορίας επανεμφανίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ξέχασε να προσθέσει: την πρώτη φορά ως τραγωδία, τη δεύτερη ως φάρσα». Σας διαβεβαιώνω προσωπικά, ότι επαναλαμβανεται και σαν stand-up comedy».

Για 75 λεπτά ο λεγάμενος θα καθυβρίζει την Ελλάδα και την Ιστορία της, σαν γνήσι-ος προοδευτικάριος, και θα βρεθούν πολλοί κοιμισμένοι που θα πληρώσουν κιόλας για να τον δουν! Αφήστε δε το ξεκάθαρο σπεκουλάρισμα στον Τσίπρα, που ομολογεί άλλωστε και ο ίδιος, αφού όσα έχει κάνει ο αρχηγός του ροζουλί συνονθυλεύματος το έχουν κάνει και άλλοι προηγουμένως, οπότε να του δώσουμε άφεση αμαρτιών! Αυτοί ήταν, είναι και θα παραμεί-νουν οι πολέμιοι της Πατρίδας, όσο βρίσκεται έστω και ένας να τους χειροκροτεί για όσα εμετικά ντύνουν με τη στολή της σάτιρας (βλέπε και Λαζόπουλος).

Εφημερίδα «Στόχος»