Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΗΝΟΣ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ...! ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ

Μπορεί οι έρευνες για τον εντοπισμού του χαμένου υποβρυχίου του Πολεμικού Ναυτικού της Αργεντινής να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, ...

Αυτό είναι το πλήρωμα του υποβρυχίου που χάθηκε στον Ατλαντικό- ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ




Μπορεί οι έρευνες για τον εντοπισμού του χαμένου υποβρυχίου του Πολεμικού Ναυτικού της Αργεντινής να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, αλλά οι ελπίδες για μια ευτυχή κατάληξη του «θρίλερ», έχουν πλέον εξανεμιστεί.




Το BBC σε ρεπορτάζ του τόνισε ότι «οι ελπίδες ότι μπορεί να βρεθούν ζωντανά τα 44 μέλη του πληρώματος έχουν διαλυθεί, αφού το ναυτικό ανακοίνωσε ότι έχει εντοπιστεί έκρηξη».

Η επιβεβαίωση από το πολεμικό ναυτικό της Αργεντινής πως σημειώθηκε έκρηξη κατά τις πρώτες ώρες εξαφάνισής του από τα ραντάρ, αν και δεν θεωρείται 100% εξακριβωμένη, έφερε πόνο και δάκρυα στους συγγενείς που από την περασμένη Τετάρτη αγωνιούσαν για νέα των δικών τους ανθρώπων.

Το υποβρύχιο ARA San Juan εξαφανίστηκε από την προηγούμενη Τετάρτη, στις 15 Νοεμβρίου και έκτοτε μια τεράστια επιχείρηση έρευνας και διάσωσης διεξάγεται στον Ατλαντικό Ωκεανό, με την αρωγή αμερικανικών, ρωσικών και βρετανικών δυνάμεων.