Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ Η 19ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ...

Στο σωφρονιστικό ίδρυμα Lai King, στην περιοχή Kwai Chung της πόλης Tsuen Wan New Town κρατείται η 19χρονη που συνελήφθη με 2,6 κιλ...

Αυτή είναι η φυλακή στην οποία κρατείται η 19χρονη στο Χονγκ Κονγκ - ΦΩΤΟ




Στο σωφρονιστικό ίδρυμα Lai King, στην περιοχή Kwai Chung της πόλης Tsuen Wan New Town κρατείται η 19χρονη που συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαΐνης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.




Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σωφρονιστικού ιδρύματος, η φυλακή ιδρύθηκε το 2008 και είναι χαμηλής ασφάλειας, ενώ σε αυτή κρατούνται αποκλειστικά γυναίκες, οι οποίες, συνολικά, είναι 200 κρατούμενες.

Υπενθυμίζουμε ότι, από τη στιγμή που μόνο με φυσική παρουσία μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί της, ο πρόξενος της Ελλάδας συναντάται με την 19χρονη, όπως εξήγησε ο συνήγορός της.

Σύμφωνα με τον Σάκη Κεχαγιόγλου, κάποιο ή κάποια άτομα από την Ελλάδα ήταν που την ενέπλεξαν στο σχέδιο διακίνησης της τεράστιας ποσότητας κοκαΐνης.
Τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς της κοπέλας. Ο πατέρας της μάλιστα είναι αστυνομικός. Η νεαρή δούλευε σε βενζινάδικο και το όνειρό της ήταν να γίνει μοντέλο.

Οι γονείς της έμαθαν από τις ειδήσεις για τη σύλληψή της, καθώς μέχρι τότε θεωρούσαν πως βρίσκεται στην Καλαμάτα.
Μάλιστα, ανησύχησαν ότι τους λέει ψέματα και έψαχναν να βρουν πού μένει στην Καλαμάτα και σε ποιο ΙΕΚ φοιτά, χωρίς όμως να μπορούν να εξακριβώσουν τίποτα.