Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΚΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ... ΜΑΡΜΑΡΑ, ΣΤΑΥΡΟΙ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΣΤΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ...

Φρίκη προκαλούν οι εικόνες στο νεκροταφείο στην Μάνδρα, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή. Πολλά μνήματα έχουν ...






Φρίκη προκαλούν οι εικόνες στο νεκροταφείο στην Μάνδρα, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή. Πολλά μνήματα έχουν σπάσει, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οστά έχουν βγει στην επιφάνεια.




Οι άνθρωποι των θανόντων όπως είναι φυσικό βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, και δίνουν μάχη προκειμένου να μπορέσουν να «σουλουπώσουν» λίγο την κατάσταση στην Μάνδρα, αλλά οι σκηνές είναι πραγματικά μακάβριες.

Κι αυτό γιατί πολλοί τάφοι ουσιαστικά είναι ανοιγμένοι αφού η θεομηνία έφερε τα «κάτω πάνω», δημιουργώντας εικόνες μόνο για γερά «στομάχια».

Μάλιστα πολλοί από τους συγγενείς παίρνουν ένα αναμνηστικό, ένα ενθύμιο από τους τάφους τω δικών τους ανθρώπων (π.χ τις εικόνες), μιας και πλέον όλα εκεί έχουν καταστραφεί.






«Δεν ξεχωρίζεις ποιος τάφος είναι ποιος»

Μιλώντας στην στο newsit.gr, η κ. Ματίνα περιγράφει το μέγεθος της καταστροφής

«Ζημιά μεγάλη. Δεν ξεχωρίζεις ποιος τάφος είναι του ανθρώπου σου. Είναι όλα πάνω κάτω, βγαλμένα όλα. Εγώ πήρα από εκεί την φωτογραφία του συζύγου μου» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Είναι καταστροφή Χαλίκια, μάρμαρα είναι βγαλμένα όλα» κατέληξε η κ. Ματίνα.












newsit.gr