Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΜΕ ΛΟΣΤΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ...

Σοβαρά τραυματισμένη η γυναίκα. Σε κατάσταση σοκ το παιδί τους, που ούρλιαζε την ώρα του άγριου ξυλοδαρμού... Χτυπούσε με σιδερένι...

ΣΟΚ στο Βόλο: Σακάτεψε τη γυναίκα του με λοστό μπροστά στα μάτια της κόρης τους





Σοβαρά τραυματισμένη η γυναίκα. Σε κατάσταση σοκ το παιδί τους, που ούρλιαζε την ώρα του άγριου ξυλοδαρμού...

Χτυπούσε με σιδερένιο λοστό και πέτρες τη σύζυγό του. Τριάντα εφτά μήνες φυλάκιση μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 42χρονο Βολιώτη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και για απειλή.




Μάλιστα, η ποινή είναι μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως, υπό τον όρο ότι ο 42χρονος θα εμφανίζεται δύο φορές στο οικείο αστυνομικό τμήμα κάθε μήνα για να δίνει το παρών.

Το επεισόδιο συνέβη στις 20 Μαΐου του 2013 στις 9 το βράδυ σε ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Ο 42χρονος, όπως αποδείχτηκε από την ακροαματική διαδικασία, καβγάδισε με τη σύζυγό του για άγνωστο λόγο και άρχισε να τη χτυπάει αλύπητα.

Συγκεκριμένα, της επιτέθηκε σπρώχνοντάς την και χτυπώντας τη με μπουνιές και κλωτσιές. Το απερίγραπτο μαρτύριο όμως που έζησε η γυναίκα δεν σταμάτησε εκεί.

Στη συνέχεια ο 42χρονος την έπιασε από τα μαλλιά τραβώντας την, και με σιδερένιο λοστό και πέτρες άρχισε να τη χτυπάει σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Μώλωπες, εκδρομές, θλαστικά τραύματα υπέστη εξαιτίας του επεισοδίου η σύζυγος του δράστη, η οποία ήταν παρούσα χθες στο δικαστήριο και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη.

Μπροστά στο επεισόδιο ήταν και η ανήλικη κόρη της. Ο 42χρονος μάλιστα απείλησε την ανήλικη, προξενώντας της μεγάλο τρόμο και ανησυχία.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 42χρονο και τον καταδίκασε για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και για απειλή, ενώ έπαυσε σε εφαρμογή του Νόμου Παρασκευόπουλου τη δίωξη εναντίον του για παράνομη οπλοφορία. Να επισημανθεί ότι ο καταδικασθείς εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από δικηγόρο.

Πηγή: taxydromos.gr