Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΖΗΝΩΝΑ» - ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ!

Σε επιφυλακή βρίσκονται πάλι οι αρχές ενόψει της νέας κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει και τη Φθιώτιδα. Ο Ζήνωνας, όπως έχει ονομ...





Σε επιφυλακή βρίσκονται πάλι οι αρχές ενόψει της νέας κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει και τη Φθιώτιδα. Ο Ζήνωνας, όπως έχει ονομαστεί ο κυκλώνας, θα φέρει σύμφωνα με την πρόγνωση των μετεωρολόγων έντονες βροχές ιδιαίτερα στη βόρεια Φθιώτιδα τις επόμενες ώρες.





Στο μεταξύ σύμφωνα με το tvstar.gr, περίπου στις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου (18.11.2017) υπήρξε κατολίσθηση στο 16ο χιλιόμετρο του δρόμου Λαμίας Δομοκού προκάλεσε την κινητοποίηση των αρχών.

Αστυνομικοί του τμήματος τροχαίας Λαμίας και πυροσβέστες από την Π.Υ. Λαμίας βρέθηκαν στο σημείο, ωστόσο δεν μπορούσα να απομακρύνουν τις πέτρες και έτσι χρειάστηκε η επέμβαση σκαπτικού μηχανήματος.

Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, όμως λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στην περιοχή καλό θα είναι όσοι κινούνται τόσο στο εθνικό όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.