Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΕΡΙΤΗΣ... Ο «ΑΓΙΟΣ»... ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΕΣΩΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΟΙΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ενας ανθυπασπιστής του στρατού ξηράς που υπηρετεί στα ελικόπτερα ήταν ο..."Άγιος" που είχε ζευγάρι ηλικιωμένων στο Μεγάλο ...






Ενας ανθυπασπιστής του στρατού ξηράς που υπηρετεί στα ελικόπτερα ήταν ο..."Άγιος" που είχε ζευγάρι ηλικιωμένων στο Μεγάλο Πεύκο.





Όπως γράφει το kranosgr.blogspot.gr η πράξη αυτοθυσίας του Ανθυπασπιστή Ανδρέα Κερίτη, καταγράφηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ένας ορμητικός χείμαρρος, η στάθμη του οποίου ξεπερνούσε το ένα μέτρο, χτύπησε την οικία ηλικιωμένου ζευγαριού στο Μεγάλο Πεύκο.
Κάτοικος της Νέας Περάμου ο Ανθυπασπιστής που υπηρετεί στα ελικόπτερα, βρισκόταν στο δρόμο παρέχοντας βοήθεια σε όσους χρειαζόταν.






Την ώρα εκείνη με τη φονική καταιγίδα να βρίσκεται σε εξέλιξη, άκουσε από κοντινή οικία φωνές που καλούσαν σε βοήθεια και χωρίς δεύτερη σκέψη έσπευσε να συνδράμει.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο kranosgr.blogspot.gr με κίνδυνο της δική του ζωής μπήκε στα νερά που είχαν κατακλείσει την αυλή του σπιτιού και έσωσε από βέβαιο θάνατο ηλικιωμένη γυναίκα που βρήκε στήριγμα και κρατιόταν από κλαδί δέντρου για να μην την παρασύρει ο χείμαρρος.




Με την παρέμβαση του Ανθυπασπιστή η γυναίκα σώθηκε και μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος αλλά η περιπέτεια δεν είχε ακόμη τελειώσει. Μέσα στο σπίτι όπως ανέφερε η διασωθείσα βρισκόταν ο κατάκοιτος σύζυγός της.

Χωρίς να διστάσει και πάλι ο Ανθυπασπιστής επιστρέφει αυτή τη φορά εντός του σπιτιού όπου με τη βοήθεια ενός πυροσβέστη που μόλις είχε φθάσει έβγαλαν τον ηλικιωμένο από το δωμάτιο και τον μετέφεραν εκτός σπιτιού.

onalert