Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑΦΡΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΑΠΕΔΡΑΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΖΩΣΑΝ...

Στη λήψη επιπλέον μέτρων θωράκισης των συνόρων της στο σημείο από το οποίο αυτομόλησε Βορειοκορεάτης φαντάρος πριν από λίγες ημέρες...

Βόρεια Κορέα: Σκάβουν τάφρο στο σημείο εξόδου του στρατιώτη που αυτομόλησε




Στη λήψη επιπλέον μέτρων θωράκισης των συνόρων της στο σημείο από το οποίο αυτομόλησε Βορειοκορεάτης φαντάρος πριν από λίγες ημέρες προχωρά το καθεστώς της Πιονγιάνγκ.




Μετά την μετάθεση των στρατιωτών και των αξιωματικών που είχαν υπηρεσία την επίμαχη ημέρα, η Πιονγιάνγκ αποφάσισε να κατασκευάσει τάφρο στο σημείο στο οποίο σταμάτησε το τζιπ του στρατιώτη πριν αυτός να περάσει τρέχοντας τα σύνορα προς τη Νότια Κορέα παρά το γεγονός ότι δέχθηκε πέντε σφαίρες από τους μέχρι πρότινος συναδέλφους του.

Τη φωτογραφία με τους εργάτες να σκάβουν την τάφρο έδωσε στη δημοσιότητα ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Νότια Κορέα Μαρκ Κνάπερ.

Ο στρατιώτης που αυτομόλησε, για τον οποίο έχει γίνει γνωστό μόνο το επίθετό του (Oh), νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο της Σεούλ.

Οι γιατροί εκτός από τις πληγές που του προκάλεσαν τα πυρά των Βορειοκορεατών στρατιωτών, έχουν να αντιμετωπίσουν και τα παράσιτα που εντόπισαν στον οργανισμό του.

Το βίντεο με τη στιγμή που ο Oh περνάει τα σύνορα για τη Νότια Κορέα:
 


.protothema.gr