Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ANTE ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ... ΤΑ «ΓΥΡΙΖΕΙ» Η 15ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ 15ΜΕΛΟΥΣ

Η μαθήτρια φέρεται να παραδέχθηκε κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης στο σχολείο, ότι δεν δέχθηκε χαστούκι από κανέναν και πως ό,τι είπε...




Η μαθήτρια φέρεται να παραδέχθηκε κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης στο σχολείο, ότι δεν δέχθηκε χαστούκι από κανέναν και πως ό,τι είπε... το είπε γιατί ήταν εκνευρισμένη




Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με το χαστούκι το οποίο όπως η ίδια κατήγγειλε, δέχθηκε μαθήτρια Λυκείου στο Ηράκλειο από τον πρόεδρο του 15μελούς, όταν του ζήτησε τον λόγο για τη συνέχιση της κατάληψης.


Σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης Γιώργος Τερζάκης, τα όσα εκτυλίχθηκαν στο σχολείο το πρωί της περασμένης Δευτέρας, δεν έγιναν όπως καταγγέλθηκαν από την μαθήτρια και τους γονείς της.

Σύμφωνα με τον κ. Τερζάκη η ενημέρωση που είχε από το σχολείο της μαθήτριας είναι ότι ο Σύλλογος Διδασκόντων που σήμερα θα συνεδρίαζε για να τιμωρήσει τον πρόεδρο του 15μελούς, δεν προέβη σε καμία κύρωση κατά του μαθητή, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός δεν χαστούκισε ποτέ τη μαθήτρια.
Μάλιστα, πληροφορίες, θέλουν τη μαθήτρια να παραδέχθηκε κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης στο σχολείο, ότι δεν δέχθηκε χαστούκι από κανέναν και πως ό,τι είπε... το είπε γιατί ήταν εκνευρισμένη.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Τερζάκη που ενημερώθηκε σχετικά, τα παιδιά στο σχολείο στηρίζουν τον πρόεδρο του 15μελούς ο οποίος έχει ήδη παραιτηθεί από τη θέση του, απογοητευμένος από την τροπή που πήρε η υπόθεση.

Πηγή: ekriti.gr