Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΝΕΚΡΟΣ 49ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ... ΡΟΖ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Με πιο πιθανό σενάριο την αυτοκτονία, ο θάνατος πρώην υπουργού στη Βρετανία συγκλονίζει τη χώρα. Το σεξουαλικό σκάνδαλο και οι αναφο...






Με πιο πιθανό σενάριο την αυτοκτονία, ο θάνατος πρώην υπουργού στη Βρετανία συγκλονίζει τη χώρα. Το σεξουαλικό σκάνδαλο και οι αναφορές των Αρχών.




Ο Καρλ Σάρτζαντ, πρώην υπουργός της περιφερειακής κυβέρνησης της Ουαλίας, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στο σκάνδαλο παρενόχλησης, που συνταράσσει την πολιτική τάξη στη Βρετανία, βρέθηκε σήμερα νεκρός, έγινε γνωστό από την τοπική αστυνομία! Ο θανατός του έρχεται λίγες ημέρες αφότου παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του.

Το πρακτορείο ειδήσεων Press Association έκανε λόγο για αυτοκτονία.
Ο Σάρτζαντ, 49 ετών, ο οποίος διετέλεσε υπουργός Κοινοτήτων και Παιδικής Ηλικίας στην Ουαλία, υπέβαλε την παραίτησή του την 3η Νοεμβρίου έπειτα από τις καταγγελίες σε βάρος του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Είχε επίσης απομακρυνθεί από τους κόλπους του Εργατικού Κόμματος. Ο ηγέτης του οποίου Τζέρεμι Κόρμπιν διατύπωσε το «μεγάλο σοκ» από τα νέα του θανάτου του, σήμερα, στο Twitter.

Σε ένα δελτίο τύπου που δημοσίευσε το Press Association, η οικογένεια του Σάρτζαντ δήλωσε «συντετριμμένη». Mίλησε για «έναν σύζυγο, πατέρα και έναν πολύ αγαπημένο φίλο».