Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

7 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΓΛΑΥΚΗΣ - ΦΙΕΣΤΑ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με ποινή φυλάκισης 7 μηνών με αναστολή, τιμωρήθηκε το γνωστό «δίδυμο» Αχμέτ Μετέ (Ψευτομουφτής Ξάνθης) και Αζήζογλου Ερκάν πριν λίγ...






Με ποινή φυλάκισης 7 μηνών με αναστολή, τιμωρήθηκε το γνωστό «δίδυμο» Αχμέτ Μετέ (Ψευτομουφτής Ξάνθης) και Αζήζογλου Ερκάν πριν λίγη ώρα στην Θεσσαλονίκη, σε μια δίκη που οι κατηγορούμενοι οργάνωσαν υπό τύπο…φιέστας, μεταφέροντας οπαδούς από την Ξάνθη με 5 συνολικά πούλμαν στην προσπάθειά τους να εμφανιστούν ότι…»θύματα» κυνηγητού από την Ελληνική δικαιοσύνη, εξ’ αιτίας των φιλοτουρκικών τους αισθημάτων!!





Αναλυτικότερα: Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα στο Δ’ Μονομελές Πλημ/κείο Θεσσαλονίκης η δίκη των: Μετέ Αχμέτ του Μεχμέτ (Ψευτομουφτής Ξάνθης) και του Αζήζογλου Ερκάν του Μπαχρή, κατοίκου Γλαύκης για αντιποίηση άσκησης υπηρεσίας λειτουργού θρησκείας γνωστής στην Ελλάδα και Διατάραξη της Θρησκείας.

Και οι δυο κατηγορούνταν σύμφωνα με την κοινοποιηθείσα υπ’ αριθ. 1709/23-11-2016 απόφαση του Δικαστηρίου του Αρείου Πάγου στο ΣΤ’ Ποιν. Τμημα (Σε συμβούλιο), και παραπέμφθηκαν για να δικαστούν για παράβαση των άρθρων: 1, 14, 18, 26 παρ. 1α, 27, 51, 53, 61 63, 65, 79, 94, 175, παρ.1-2, 200 παρ. 1του Ποινικού Κώδικα σε συνδυασμό με τις διατάξεις των άρθρων 136 περ. γ και 137 παρ 1 περ. γ ΚΠΔ.

Μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη κατέθεσαν οι:

1)Μεμέτ Εμίν Σινίκογλου, 2) Χρυσή Ουτσή, 3) Ιωσήφ Μαυράκης, 4) Κεμάλ Κατουνλού Νταγκαλά, 6) Χαϊρη Ιμάμ και 7) Νουρή Φαρζλή. 


Στο πλευρό των κατηγορουμένων βρέθηκαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ με τον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ, ο "Ψευτομουφτής" Ροδόπης κ.Ιμπραήμ Σερίφ, ο Πρόεδρος του Τουρκικού κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, Τουρκικά ΜΜΕ και γνωστοί ανθέλληνες δημοσιογράφοι τουρκόφωνων Μέσων αλλά και 300 περίπου μεταφερόμενοι «αυθόρμητοι» μουσουλμάνοι που μετακινήθηκαν με πούλμαν.





Ωστόσο μάρτυρες υπεράσπισης των κατηγορουμένων κατέθεσαν μόνο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ κι ένας θεολόγος της Μύκης (Μέτσο Σαλή).

Δικηγόρος των κατηγορουμένων ήταν ο Ιωάννης Μπάρκας, αλλά παρέστηκσαν στη δίκη και οι δικηγόροι απο την Ξάνθη Πετσενίκ, Καρά Αχμέτ κλπ 

Tην ενοχή των κατηγορουμένων ζήτησε ο Εισαγγελέας της έδρας, για να επιβάλει τελικά το δικαστήριο και στους δυο κατηγορουμένους ποινή φυλάκισης κατά συγχώνευση 7 μηνών με αναστολή. 

Οι δυο κατηγορούμενοι κατέθεσαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σημειώνεται πάντως οτι στις φωτογραφίες που ανήρτησε στο fb ο "Ψευτομουφτής" Ξάνθης κ.Μετέ, απουσιάζουν οι Χουσειν Ζεϊμπέκ και Καπζά Τζεμήλ... που ωστόσο ήταν σήμερα στο δικαστήριο.



http://maxitisthrakis.blogspot.gr